Ce bine arată sora Deliei, însărcinată în 6 luni! Fanii ei nici nu cred că e iar gravidă

delia-sora-insarcinata2.jpg

Ce bine arată sora Deliei, însărcinată în 6 luni
Foto Instagram

Deși Oana Matache este din nou însărcinată, ajungând chiar la a șasea lună, admiratorii acesteia se pare că au uitat acest aspect, având în vedere că sora Deliei a simțit nevoia să le explice din nou că pozele pe care pe publică pe rețelele de socializare nu sunt de la prima sarcină, ci de la cea actuală. Iată ce fotografie a publicat Oana, pentru a le clarifica situația prietenilor ei virtuali.

Sora mai mică a Deliei, Oana Matache, este însărcinată cu al doilea copil, iar burtica ei crește pe zi ce trece. Pentru a împărtăși și cu prietenii ei virtuali această frumoasă perioadă prin care trece în prezent, Oana a ales să publice pe rețelele de socializare o imagine emoționantă, în care o ține pe micuța ei în brațe, în timp ce poartă o rochie mulată pe corp prin care se poate observa deja cum bebele din burtică s-a făcut mai mărciel. Însă, în spatele imaginii, stă  și un motiv mai...ciudățel, așa cum însăși Oana a dezvăluit pe Instagram.

Ce bine arată Oana Matache, însărcinată în 6 luni

Sora Deliei va aduce pe lume în doar câteva luni un băiețel, partenerul perfect de joacă pentru surioara lui, micuța Jessie, care totuși și-ar fi dorit o surioară, din dezvăluirile Oanei de pe rețelele de socializare. Oana Matache este căsătorită cu Răzvan Miheț, iar cei doi părinți se vor pregăti în curând pentru întâmpinarea în familie a celui mai nou membru.

delia-matache-insarcinata-6-luni.jpg

Imaginea publicată de Oana Matache pe rețelele de socializare
Foto Instagram

„O poză care clarifică situația. Cum să vă spun, dar pozele cu mine însărcinată din ultima vreme nu sunt „tbt”( de la prima sarcină n.r) și nici cură cu burgeri n-am ținut. Chiar sunt din nou însărcinată! 6 luni, băiețel. Se pare ca Jess nu m-a extenuat suficient cât să stau departe de tati (haha, glumă proastă). Am făcut și un anunț acum ceva timp (că e însărcinată n.r), însă văd că a trecut neobservat. Destul de ciudat..”, le-a transmis Oana, amuzată, prietenilor ei virtuali. 

oana-matache-copil.jpg

Oana Matache urmează să devină și mămică de băiețel
Foto Instagram

Cum Oana Matache a rămas din nou însărcinată la scurt timp de la nașterea fetiței ei, se pare că admiratorii acesteia nu au mai ținut pasul cu viața personală a surorii Deliei și au crezut că imaginile pe care ea le tot publica pe conturile de socializare, în care apărea cu burtica de gravidă la vedere, sunt de fapt din perioada primei ei sarcini. Pentru a clarifica situația, Oana a decis să pozeze alături de micuța Jessie, cu tot cu butica la vedere, pentru ca prietenii virtuali ai acesteia să înțeleagă că este însărcinată pentru a doua oară.  

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Cântăreața de muzică populară Gina Matache a împlinit ieri vârsta de 56 de ani. Mama Deliei se poate considera o femeie împlinită. Are o fiică celebră, adorată de milioane de fani, iar cealaltă fiică a ei, mezina, a făcut-o bunicuță anul trecut, iar anul viitor îi va dărui și un nepoțel.

  • Oana Matache, sora Deliei, a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini cu burtica de gravidă la vedere, sarcina ei fiind deja una avansată, aceasta fiind însărcinată în 6 luni. Oana a pozat fără sutien, purtând doar o geacă de blug de culoare albastră și o pereche de jeanși.