Sora Deliei, ședință foto sexy, fără sutien și cu burtica de gravidă la vedere!

oana-matache-insarcinata-in-6-luni.jpg

Oana Matache a pozat sexy, cu burtica de gravidă la vedere
Foto Instagram

Oana Matache, sora Deliei, a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini cu burtica de gravidă la vedere, sarcina ei fiind deja una avansată, aceasta fiind însărcinată în 6 luni. Oana a pozat fără sutien, purtând doar o geacă de blug de culoare albastră și o pereche de jeanși.

Vestea că Oana Matache este din nou însărcinată a adus multă bucurie în familia sa, având în vedere că mama ei și a Deliei aștepta de ceva vreme și un nepoțel acasă. Sora Deliei mai are o fetiță rezultată din relația cu partenerul ei de viață, Răzvan Miheț, care a venit pe lume în data de 26 decembrie 2017. Micuța Jessie urmează să-și cunoască frățiorul în doar câteva luni, având în vedere că Oana mai are puțin până va ajunge din nou în sala de nașteri.

oana-matache-insarcinata1.jpg

Oana Matache, o graviduță sexy
Foto: Instagram

Oana Matache, pictorial sexy pe rețelele de socializare

Până când va aduce pe lume cel de-al doilea copil al său, Oana se bucură din plin de perioada sarcinii și de viața de mămică. Aceasta și-a făcut o serie de fotografii sexy, în care apărea fără sutien și cu burtica de gravidă la vedere, pe care le-a publicat pe rețelele de socializare, unde a primit multe aprecieri din partea urmăritorilor săi virtuali. Micuţa Jessie, care a crescut foarte mult, apare alături de mămica sa în pozele în cauză. 

oana-matache-fetita-jessie.jpg

Oana Matache s-a fotografiat și alături de fetița ei, Jessie
Foto Instagram

Sora Deliei Matache, despre viaţa de mămică

„Am o fetiţă sănătoasă, slavă domnului! E o mâncăcioasă şi activă şi ne ţine activi. (..) Zilele astea eu doar dacă am avut timp să respir. Dacă nu era mama, nu aş fi avut timp să ies din casă, să mă refac. Aşa am avut timp să mai merg la un coafor, să merg la magazin. Sincer, eu mă aşteptam să fie mai greu. Credeam că un nou născut plânge mai mult, să fie mai multe nopţi nedormite. Din prima seară eu şi Răzvan am luat taurul de coarne. Am spălat-o, i-am tăiat unghiuţele am început să ne înţelegem şi să o înţelegem. (..)

delia-concert-alaturi-de-mama-sora-nepotica.jpg

Delia, pe scenă alături de mama ei, sora și nepoțica
Foto Instagram

Mi se pare greu să mă uit la ea plângând. I-au apărut lăcrimuţele mai devreme decât la alţi nou născuţi. Nu plânge mai mult de o perioadă foarte scurtă , dar când o vâd plângând mi se rupe sufletul. (..) Duc lipsa timpului în care stăteam cu Răzvan atunci când eram iubiţi”, spunea Oana, în urmă cu ceva vreme, la Antena Stars. 

Delia, show alături de soţ, mama, sora şi nepoata

Delia a susținut, în urmă cu câteva zile, un concert la Sala Palatului, denumit Acadelia. Deși este însărcinată, Oana Matache s-a urcat pe scenă și a cântat alături de sora ei unul dintre hit-urile acesteia. Mai mult decât atât, după acest moment emoționant, și mama celor două a apărut pe scenă, ținând-o pe micuța Jessie (fiica Oanei) în brațe. Cele două surori au o relație foarte apropiată, iar Oana cântă și în trupa de backing-vocals a Deliei. La concert a fost prezent, bineînțeles, și soțul vedetei, Răzvan Munteanu. 

delia-matache-oana-matache-concert.jpg

Oana Matache, însărcinată în 6 luni, alături de sora ei pe scenă
Foto Instagram

 

 

 

Loading...

Citește și