Mama Deliei, fericită că va fi din nou bunică. ”E primul băiat din familia mea”

gina_matache_nepoti.jpg

gina matache e mandra ca va fi din nou bunica
Mama Deliei e fericită că va fi din nou bunică, de data aceasta a unui băiețel
foto: arhivă personală

La șase luni după ce născut o fetiță, sora Deliei a rămas însărcinată din nou, deși nu planificase acest moment. Gina Matache, mama Deliei și a Oanei, este foarte fericită că va fi din nou bunică. ”E primul băiat din familia mea”, a declarat Gina Matache pentru Click!

Oana, sora Deliei, va fi din nou mamă. Gina Matache, mama fetelor, este bucuroasă că în familia ei se va naște și un băiețel. ”Este primul băiat în familia mea. Eu sunt mamă de fete, așa că Oana a spart gheața. Sunt fericită, este o veste frumoasă pentru noi toți. Pentru Oana e un pic înfricoșător, să zic așa, are emoții că nu știe cum o să fie experiența aceasta ca mamă de băiețel. În rest, ea se simte foarte bine, nu are grețuri, este foarte activă, iar în weekend va avea cântări. Și prima sarcină a fost la fel de ușoră”, a declarat Gina Matache, pentru Click!

Mama Deliei, din nou bunică

Iată că la aproape 28 de ani, Oana se pregătește să fie mămică a doua oară și vrea să se oprească aici. ”Nu cred că se mai gândesc să aibă și al treilea copil. Au deja pereche și cred că e bine așa. Răzvan e un tătic de nota zece, o ajută enorm pe fiica mea. O spală pe Jessie, o hrănește, se implică mult, însă cred că se opresc la doi copilași. Mă bucur foarte mult ca mamă să văd că se înțeleg atât de bine. Răzvan și Oana sunt o pereche perfectă, sunt doi drăguți”, ne-a mai spus extrem de entuziasmată Gina Matache.

2-3-bd-6.-2col-delia-matache.jpg

De Paşte, întreaga familie s-a reunit acasă
Loading...

Citește și

  • oana, delia matache

    Mare bucurie în familia Deliei. Sora artistei a adus pe lume marți dimineață, prin cezariană, o fetiță sănătoasă tun, cu o greutate de 3,3 kilograme. ”Suntem fericiți, acesta e darul nostru de Crăciun!”, a spus mama Deliei Matache pentru Click!

  • foto

    Delia Matache a devenit pe 26 decembrie mătuşă şi este cât se poate de fericită. Miercuri, 27 decembrie, a fost în vizită la sora sa, care se află internată la o cinică privată, pentru a o vedea pe micuţa care va purta numele Jessica. Vedeta nu şi-a putut stăpâni bucuria şi a dorit să împrtăşească un instantaneu cu nepoţica sa prietenilor virtuali care s-au grăbit să o felicite şi să îi ureze tot ce este mai bun în lume.