Sora Deliei, din nou însărcinată! Oana Matache a anunțat și sexul copilului

oana-matache-insarcinata-cu-al-doilea-copil.jpg

Oana Matache este însărcinată cu al doilea copil
Foto Instagram

Sora Delilei este însărcinată cu al doilea copil! După ce a devenit mămică pentru prima oară de curând, Oana Matache, sora Deliei, a vrut neapărat să-i ofere fetiței ei un partener de joacă. Deși Oana a anunțat că este extrem de fericită că este din nou însărcinată și că bebele are deja 4 luni în burtică, se pare că micuța ei, Jessica, nu este prea încântată de sexul bebelușului.

Entuziasmată de vestea că va deveni din nou mămică, mai ales că sarcina este una destul de avansată deja, Oana Matache a dorit să împărtășească marea veste și cu prietenii virtuali de pe rețelele de socializare. Deși a adus-o pe lume pe micuța Jessie de curând, în luna decembrie a anului trecut, Oana și partenerul ei, Răzvan Miheț, și-au dorit și al doilea bebe, de data aceasta un băiețel. Oana a dezvăluit că micuța ei nu a fost prea încântată de veste, deoarece probabil își dorea o surioară cu care să se joace în viitor.

Oana Matache este însărcinată cu al doilea copil

„Șiii sunt foarte fericită să-mi anunț toți prietenii că Jess va avea un frățior. Are 4 luni în burtică și e sănătos și fericit. Eu și Răzvan (partenerul ei de viață n.r) suntem foarte fericiți, mai puțin Jessu, care a început să plângă când a auzit că e băiețel”, a scris Oana Matache în dreptul unui filmuleț ce înfățișa ecografia, publicat pe pagina personală de Instagram.

oana-matache-ecografie.jpg

Oana Matache a anunțat că este însărcinată în 4 luni
Foto Instagram

 

 

Loading...

Citește și