EXCLUSIV Sora Deliei a devenit mămică. ”E darul nostru de Crăciun”

sora_deliei.jpg

oana, delia matache
Oana și Delia Matache au o relație specială
foto: arhivă personală

Mare bucurie în familia Deliei. Sora artistei a adus pe lume marți dimineață, prin cezariană, o fetiță sănătoasă tun, cu o greutate de 3,3 kilograme. ”Suntem fericiți, acesta e darul nostru de Crăciun!”, a spus mama Deliei Matache pentru Click!

Încă de la ora 4 dimineața, sora Deliei, însoțită de toată familia, a plecat spre o maternitate privată din zona Griviței, din București.

Durerile nașterii au copleșit-o pe Oana Matache, iar după câteva ore medicii au decis să-i facă cezariană pentru a aduce pe lume bebelușul. Un copilaș perfect sănătos, care a primit nota zece și care i-a bucurat pe toți membrii familiei.

”Suntem aici de la ora 4 dimineața, căci atunci au luat-o durerile pe Oana. A născut o fetiță superbă, grăsuță, căci are 3,3 kg și este extrem de cuminte. Oana a vrut să nască natural, dar nu a putut, și i s-a făcut cezariană. Suntem fericiți cu toții, acesta este darul nostru de Crăciun. Primul nepot în familia Matache. Probabil va primi și numele de Cristina, încă nu știm”, a declarat Gina Matache, pentru Click!

Dacă lucrurile decurg bine, de Revelion, Oana și cel mai nou membru al familiei vor fi acasă.

Loading...

Citește și

  • oana matache, razvan mihet

    Sora Deliei a făcut nuntă mare la sfârșitul săptămânii trecute, iar cântăreața și soțul ei, impresarul Răzvan Munteanu le-au fost nași tinerilor miri. Dacă despre Oana toată lumea știe că este la fel de interesată de muzică precum sora ei, despre Răzvan Miheț, soțul ei, nu se știu prea multe.

  • nunta oana matache

    Nunta Oanei Matache, sora mai mică a Deliei, a însemnat, în primul rând, multă distracție. Invitații, prieteni și rude, au dansat cât pentru un an întreg, au mâncat preparate fine și au luat parte la bucuria a doi tineri de 26 de ani care au decis să-și unească destinele.