Cătălina Isopescu a fost înmormântată. Mesaje emoționante de la foștii colegi de podium. Ce a scris Janine Sârbu

catalina-isopescu.png

Cătălina Isopescu, la ședința foto pentru revista The One

Cei care au cunoscut-o au numit-o cea mai frumoasă fată din România. Cătălina Isopescu, fiica regretatului realizator TV Emanuel Isopescu, a lăsat în urmă multă durere, dar și amintiri pe care prietenii ei din lumea modei încearcă să le păstreze vii. Cătălina Isopescu a fost înmormântată duminică, 11 aprilie, la Căldărușani.

Alin Gălățescu (critic de modă), Maurice Munteanu (stilist și jurat la "Bravo, ai stil!"), Roxana Voloșeniuc (fost model, acum redactor-șef la revista Elle), Janine Ștefan (designer, fosta soție a lui Adrian Sârbu), Thomas Elsner (fotograf de modă, fostul soț al Cătălinei), Dan Chișu (regizor), Catinca Roman (designer), Ioana Isopescu (sora Cătălinei), Oltin Hurezeanu (iubitul Cătălinei) au găsit puterea să-și exprime pe Facebook durerea pierderii Cătălinei Isopescu.

Cătălina Isopescu, născută în 1972, fiica celebrului prezentator TV Emanuel Isopescu, decedat și el în septembrie 2020, s-a stins din viață, la nici un an după tatăl său. Vestea șocantă a fost anunțată pe 8 aprilie, de iubitul regretatei Cătălina, actorul Oltin Hurezeanu, iar ulterior mai multe persoane publice și-au exprimat regretul și condoleanțelele.

 • Cătălina Isopescu (în centru), pe coperta The One
  foto: Facebook
 • Alin Gălățescu, Cătălina Isopescu și Oltin Hurzeanu
  foto: Facebook
 • Cătălina Isopescu, alături de Janine Sârbu
  foto: Facebook
 • Maurice Munteanu își plânge prietena
  foto: Facebook
 • Mesajul lui Alin Gălățescu
 • Roxana Voloșeniuc și Cătălina Isopescu
  foto: Facebook
 • Maximize

1/6

Criticul de modă Alin Gălățescu a anunțat pe rețelele sociale că draga lui prietenă a fost înmormântată duminică, la Căldărușani, și tot el a publicat ultima poză a lor: "Nu-mi imaginam că o să fie ultima poză împreună. RIP! Suflet mare și incandescent, veche și bună prietenă", a scris Alin, vizibil afectat.

Janine Sârbu, videoclip de colecție cu Cătălina Isopescu

Janine Sârbu, designer vestimentar în vogă în anii '90, fosta soție a mogulului Adrian Sârbu, a lucrat cu Cătălina, așa că i-a adus un omagiu folosind imagini de arhivă, din timpul unei prezentări de modă. Janine Sârbu, Ștefan după divorț, a publicat pe Facebook acest filmuleț, în care Cătălina strălucea pur și simplu, alături de mesajul "Cu dtagoste, Janine".

Cine a fost Cătălina Isopescu

Drumul în modă al Cătălinei Isopescu a fost un real succes, colaborând cu branduri celebre, la Munchen și Milano. În România, numele ei se leagă și de celebrul concurs Look of the Year, ediția din 1995 fiind câștigată chiar de Andreea Raicu. După ce a ieșit din modă, Cătălina Isopescu a intrat în afaceri, dezvoltând, alături de Costin Popescu, agenția de publicitate CAP, care a avut în portofoliu clienți importanți, după cum scrie adplayers.ro. Cătălina a fost căsătorită cu un fotograf german, cu care are un băiețel, Arthur, însă în ultimii ani își găsise liniștea alături de actorul Oltin Hurezeanu.

Citește și

Mesajul lui Dan Chișu după decesul Cătălinei Isopescu. Fiica lui Emanuel Isopescu a apărut într-un videoclip celebru

Șocant! A murit fiica lui Emanuel Isopescu. Cătălina avea doar 49 de ani și a fost fotomodel celebru în anii '90

 

 

 

 

Loading...