Șocant! A murit fiica lui Emanuel Isopescu. Cătălina avea doar 49 de ani și a fost fotomodel celebru în anii '90

catalina-isopescu.jpg

Cătălina Isopescu, în tinerețe
Foto: Arhivă personală

Cătălina Isopescu, fost model celebru al anilor '90, a murit. Anunțul dispariției Cătălinei a fost făcut de iubitul ei, actorul Oltin Hurezeanu, fost concurent la Exatlon și primul român care a câștigat "Vrei sa fii miliardar".

Cătălina Isopescu, născută în 1972, fiica celebrului prezentator TV Emanuel Isopescu, decedat și el în septembrie 2020, s-a stins din viață, la nici un an după tatăl său. Vestea șocantă a fost anunțată de iubitul regretatei Cătălina, actorul Oltin Hurezeanu, iar ulterior mai multe persoane publice și-au exprimat regretul și condoleanțelele.

Jurnalista Irina Ionescu Homoriceanu a scris extrem de emoționant despre dispariția Cătălinei. "Cătălina avea o eleganță princiară, călca pe nori, gestul mâinii, postura corpului erau coborâte din cer. Avea forță în exprimare, dar tandrețe în gest. Am văzut-o în diferite show-uri de modă. Am avut bucuria să lucrăm împreună, eu eram în echipa de producție a unui show electrizant, puternic, Jar, al Janinei Sârbu, show care a avut loc în Sala Tronului din Palatul Regal, ea era acel model ce făcea din haina pe care o purta o artă. M-a izbit ca un baros vestea morții ei, iar lacrimile curg fără să le pot opri", a scri sIrina Ionescu Homoriceanu pe Facebook.

A murit Cătălina Isopescu

Vestea a fost făcută publică de iubitul acesteia, Oltin Hurezeanu, și confirmată și de Roxana Voloșeniuc, redactor-șef al revistei Elle și fostă colegă de breaslă cu Cătălina ispopescu. "Mă uit, în lacrimi, la poze cu ea. A fost un suflet atât de special, frumos, creativ, unic. Îi sunt recunoscătoare din multe motive. Odihnește-te în pace, draga mea prietnă, Cătălina ispoescu", a scris și Roxana Voloșeniuc. Oltin Hurezeanu a avut puterea să scrie scurt și sfâșietor: "Ain't no sunshine when she's gone" (n.r. Soarele nu mai strălucește de când a plecat).
 

catalina_isopescu_roxana_voloseniuc.png

Mesajul Roxanei Voloșeniuc

Tatăl ei, Emanuel Isopescu, a murit anul trecut

Fostul prezentator Emanuel Isopescu a murit la 75 de ani, pe 2 septembrie 2020. În 2011, Isopescu a suferit o operație dificilă la inimă și acuza într-o postare pe Facebook că s-ar fi infectat în spital cu clostridium difficile, o bacterie nosocomială. Fost jurnalist de investigații, Emanuel Isopescu a lucrat de-a lungul unei cariere prodigioase la mai toate posturile tv de calibru din Romania și s-a retras din activitate în 2011. Locuia retras în Tulcea, unde avea o pensiune.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1