Carmen Brumă, în cea mai sexy poză: aproape goală pe internet

c112-1-col-cap-carmen-bruma.jpg

Carmen Brumă (41 de ani)
Citeste tot despre: 

Carmen Brumă (41 de ani) are cu ce se lăuda! Este de aproape 20 de ani în showbiz, are un iubit care o adoră, pe Mircea Badea, și un copilaș de 4 ani, care îi seamănă enorm.

Dar, pe lângă toate acestea, vedeta de televiziune se face remarcată şi cu modul în care arată, fiind un exemplu pentru toate domnişoarele care vor să slăbească prin sport şi printr-o alimentaţie sănătoasă.

Conștientă de atuurile sale feminine, Carmen Brumă a pus recent pe Instagram o fotografie cu ea tolănită la o piscină, în care apare aproape goală, doar cu o pereche minusculă de bikini la vedere.

c212-3-col-carmen-bruma.jpg

Carmen Brumă arată senzaţional la 41 de ani
Foto: arhivă personală/Instagram

“Atât timp cât Mircea ți-a făcut poza și e mândru de felul cum arăți, totul e perfect. Chiar dacă ai copil, poza ta arată doar frumusețe, senzualitate și mister. Sunt sigură că atunci când Vlăduț o să aibă 16-18 ani și îți va vedea pozele va fi mandru de mama lui! Carmen, esti superbă!”, este doar unul dintre zecile de mesaje admirative pe care le-a primit vedeta. 

Loading...

Citește și

  • carmen bruma mircea badea vladut

    Îi place constanţa şi în viaţa personală, şi în cea profesională. După aproape două decenii de iubire cu Mircea Badea, cunoscutul realizator al emisiunii “În gura presei”, de la Antena 3, Carmen a rămas tot Brumă în buletin, iar asta pentru că un act de căsătorie nu reprezintă o prioritate pentru ea. Despre mariaj, copil şi viaţa de familia a vorbit într-un interviu exclusiv pentru cel mai nou număr al revistei “Taifasuri”.

  • Carmen Brumă (40 de ani) are un trup fără cusur. Tonifiată din cap până în picioare și cu forme ce nu pot fi neglijate, iubita lui Mircea Badea face senzație pe rețelele de socializare cu fotografiile în care și le etalează în costum de baie.