Carmen Brumă a ajutat o mireasă să slăbească 14 kg în 2 luni

carmen.jpg

carmen bruma miresa
Carmen Brumă a lansat un program special de slăbit, dedicat viitoarelor mirese
foto: Ghidul Miresei

Programul de slăbit pentru mirese, lansat de Carmen Brumă în această primăvară începe să dea primele rezultate. De curând, vedeta a desemnat câștigătoarea concursului „Mirese vs Kilograme”. Este vorba despre o tânără care a reușit să dea jos 14 kilograme în doar două luni, fiind atent monitorizată de Carmen Brumă.

Cele trei finaliste au fost: Simona Aftanase, Alina Dascălu și Carmen Țăruș. În cele două luni cât a durat programul de slăbit, ele au fost îndrumate și monitorizate de Carmen Brumă, dar doar una dintre ele a primit marele premiu de 4000 de euro. 

“Sunt fericită că toate cele trei concurente care au urmat programul meu, Intră în rochia de mireasă by Carmen Brumă, au reușit să slăbească pe parcursul celor 8 săptămâni de concurs.

carmen_tarus.jpg

carmen torus castigator concurs slabit carmen bruma
Schimbarea este evidentă după doar două luni de regim și sport
foto: arhiva personală

Câștigătoarea, Carmen, este o femeie foarte ambițioasă care a înțeles cel mai bine că, dacă îți dorești suficient de tare și ai un plan bun, poți să ajungi la silueta mult visată, Oricine are scuze bune și reale, important e să fii mai puternic decât ele!", a spus Carmen Brumă.

În timpul programului de slăbit, cele trei concurente au mers împreună cu vedeta la cumpărături pentru a se asigura că fac alegerile corecte, dar și la sala de sport pentru exerciții fizice, ele având suportul vedetei pe parcursul celor 8 săptămâni. Câștigătoarea concursului, Carmen Țăruș a beneficiat de premii în valoare de 4000 de euro constând în tratamente estetice, o rochie de ocazie, o schimbare de look și o ședință foto profesională.

Loading...

Citește și

  • carmen bruma mircea badea vladut

    Îi place constanţa şi în viaţa personală, şi în cea profesională. După aproape două decenii de iubire cu Mircea Badea, cunoscutul realizator al emisiunii “În gura presei”, de la Antena 3, Carmen a rămas tot Brumă în buletin, iar asta pentru că un act de căsătorie nu reprezintă o prioritate pentru ea. Despre mariaj, copil şi viaţa de familia a vorbit într-un interviu exclusiv pentru cel mai nou număr al revistei “Taifasuri”.

  • Carmen Brumă (40 de ani) are un trup fără cusur. Tonifiată din cap până în picioare și cu forme ce nu pot fi neglijate, iubita lui Mircea Badea face senzație pe rețelele de socializare cu fotografiile în care și le etalează în costum de baie.

  • carmen bruma program de slabit

    Programul de slăbit online, lansat de Carmen Brumă, pentru viitoarele mirese care vor să aibă o siluetă perfectă în ziua nunţii, îi scoate peri albi vedetei. Creat ca un sprijin pentru doamne, în fapt dieta se dovedeşte un mijloc prin care tinerele se întrec în reproşuri şi acuzaţii la adresa vedetei. Deşi preţul planului alimentar este unul modic, tocmai acest amănunt le-a făcut pe femei să arunce cu noroi.

  • Foto

    Carmen Brumă (40 de ani) este foarte grijulie și se agită pentru orice lucru mărunt legat de copilul său, deși nu plănuise să fie o mamă stresată. Carmen a vorbit, cu multă sinceritate, despre rolul de mamă și despre provocările pe care le întâmpină zilnic, dar și despre relația pe care o are cu Mircea Badea, accentuând faptul că viața de cuplu nu este întotdeauna roz.