Carmen Brumă, în scandal cu miresele: «Te vinzi ieftin!»

carmen.jpg

carmen bruma program de slabit
Carmen Brumă este autoarea unui program de slăbit pentru viitoarele mirese
Foto: arhivă personală

Programul de slăbit online, lansat de Carmen Brumă, pentru viitoarele mirese care vor să aibă o siluetă perfectă în ziua nunţii, îi scoate peri albi vedetei. Creat ca un sprijin pentru doamne, în fapt dieta se dovedeşte un mijloc prin care tinerele se întrec în reproşuri şi acuzaţii la adresa vedetei. Deşi preţul planului alimentar este unul modic, tocmai acest amănunt le-a făcut pe femei să arunce cu noroi.

Carmen Brumă se află în mijlocul unui scandal pe grupul de susţinere creat de ea pe Facebook pentru tinerele care au achiziţionat programul de slăbit, lansat săptămâna trecută la Târgul Ghidul Miresei. Totul a pornit de la o persoană care a descoperit că există asemănări între dieta realizată de Carmen Bruma şi un alt plan alimentar, denumit 3S, care aparţine tot vedetei tv. 

Programul “Intră în rochia de mireasa” by Carmen Brumă conţine o dietă de 8 săptămâni, cu alimente cunoscute şi accesibile, informaţii ce pot fi descărcate contra sumei de 30 de lei de pe site-ul vedetei. După plata pachetului, persoana este introdusă într-un grup special creat pe reţeaua de socializare unde primeşte sfaturi. În loc de întrebări, o tânără s-a lansat însă în acuzaţii şi a ajuns să fie exclusă.   

"Mi s-a reproșat că în formatul pdf, achiziționat cu 30 de lei, au fost găsite prescurtări de cuvinte. Bineînțeles, ea își dorea să jignească și să își arate nemulțumirea așa că mi-a spus că mă vând ieftin. La 30 de lei primești programul alimentar complet pentru 8 săptămâni și accesul într-un grup de susținere și motivare unde eu răspund la întrebări, postez sfaturi, antrenamente. În urmă discutilor, s-a iscat un iureș pe pagină și au intervenit și alte fete. Când a început să jignească, i-am amintit că există o regulă de baza a acestui grup și că va fi exclusă dacă continuă. Ceea ce s-a și întâmplat”, a declarat Carmen Brumă pentru Wowbiz.ro.  

Loading...

Citește și

 • carmen bruma mireasa

  Unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz face paşi importanţi spre altar sau cel puţin acestea sunt indiciile pe care ni le lasă! Carmen Brumă şi Mircea Badea sunt împreună de ani buni, dar tot timpul au susţinut că nu au nevoie de acte. Nici când a apărut Vlăduţ, copilul lor de aproape 4 ani, nu au simţit nevoia să-şi oficializeze relaţia. Poate şedinţa foto de la palatul Cantacuzino din Buşteni, în care fosta prezentatoare tv a îmbrăcat nu mai puţin de 10 rochii de mireasă în care a arătat absolut superb, poate i-a mai schimbat vedetei Antena 3 concepţiile vechi despre nuntă.

 • carmen bruma happy channel

  Carmen Brumă se pregăteşte să revină în televiziune după doi ani de absenţă. Fosta vedetă Realitatea Tv a început filmările la noua emisiune de sănătate pe care o va prezenta din 5 septembrie la Happy Channel şi le-a dezvăluit fanilor ei detalii din culise.

 • Foto

  Carmen Brumă (40 de ani) este foarte grijulie și se agită pentru orice lucru mărunt legat de copilul său, deși nu plănuise să fie o mamă stresată. Carmen a vorbit, cu multă sinceritate, despre rolul de mamă și despre provocările pe care le întâmpină zilnic, dar și despre relația pe care o are cu Mircea Badea, accentuând faptul că viața de cuplu nu este întotdeauna roz.

 • carmen bruma slaba sarcina

  Preocupată de ani buni să pună în farfurie produse sănătoase, Carmen Brumă a reuşit să calce pe bec cu câteva zile în urmă, când şi-a dezamăgit fanii după ce, invitată la emisiunea lui Mihai Gâdea, a explicat că produsele din carne nu ar trebui să lipsească sub nicio formă din alimentaţia românilor. Vegetarienii au sărit ca arşi şi au pus-o imediat la colţ pe prezentatoare.