Carmen Brumă, atacată de fani: «Buze false, sprâncene false, totul fals!»

carmen-bruma-operatii-estetice.jpg

Admiratorii lui Carmen Brumă susțin că aceasta ar fi intervenit la nivelul buzelor din punct de vedere estetic
Foto: Instagram

Cum trendul operațiilor estetice a reușit să pună stăpânire pe aproape toată industria showbizului, fanii lui Carmen Brumă o bănuiesc și pe aceasta de câteva intervenții la nivelul feței, chiar dacă vedeta neagă acest lucru. Ultimele imagini publicate de Carmen pe rețelele de socializare au creat o adevărată controversă printre internauți, aceștia fiind aproape convinși că vedeta și-a mărit buzele.

A început seria schimbărilor estetice și pentru Carmen Brumă? Admiratorii virtuali ai iubitei lui Mircea Badea sunt convinși de acest lucru, după ce vedeta a publicat câteva imagini pe rețelele de socializare. Cei ce îi urmăresc atent activitatea din mediul virtual au pus-o imediat „la zid” pe Carmen, fiind obișnuiți cu altă înfățișare afișată de aceasta.

carmen-bruma-buze.jpg

Foto: Instagram

Și-a mărit Carmen Brumă buzele?

Carmen s-a apărat și le-a răspuns răutăcioșilor că este vorba doar de machiaj, încă câțiva internauți s-au grăbit să o judece pe vedetă. Aceștia susțin că observă o schimbare la nivelul buzelor, insinuând că aceasta ar fi pășit în cabinetul medicului estetician pentru o schimbare de look.   

„Buze false, sprâncene false, o înfățișare falsă per total. E păcat, Carmen. Te-ai deosebit de mulțime prin simplul fapt că erai naturală. Nu mai e cazul acum”, a fost comentariul unui utilizator de rețelele de socializare. „Se numește machiaj și l-am folosit întotdeauna!”, a venit prompt și răspunsul lui Carmen, însă fanii ei nu prea au ținut cont de el.

„Carmen, cu regret constant, te transformi, încet dar sigur, într-o pițipoancă”, a fost reacția unui alt internaut. Au existat însă și păreri diferite, alți admiratori de-ai vedetei considerând că îi stă bine cu „noile buze”, chiar dacă aceasta a insistat că nu a intervenit în niciun fel la nivelul feței, din punct de vedere estetic. „Iți stă bine cu noile buze, se observă că le-ai mărit”, a comentat o altă admiratoare de-a vedetei. 

bruma3.jpg

Foto: Instagram

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • carmen bruma

    Carmen Brumă se poate considera o femeie împlinită pe toate planurile, mai ales de când în viața sa apărut copilul său și al lui Mircea Badea, Vlăduț. Cel mic le face zilele mai plăcute celor două vedete, iar fiecare moment alături de el devine o sărbătoare în sine.

  • Jurata de la „Te cunosc de undeva” (Antena 1) s-a transformat radical după operaţia de micşorare a stomacului. Ozana Barabancea a reuşit în doar un an să scape de peste 60 de kilograme, iar în curând urmează să-i ajute şi pe alţii să-şi schimbe viaţa. Dar şi colegele ei de breaslă, Roxana Vancea şi Carmen Brumă, care s-au subţiat vizibil, le-au împărtăşit altor femei corpolente, din experienţa lor.