Care a fost ultimul mesaj al soțului Lilianei Savu înainte să moară. Ce i-a urat fiicei lor

liliana-savu-sot-nepoata.jpg

Care a fost ultimul mesaj al soțului Lilianei Savu, Liviu, înainte de accidentul rutier în care și-a pierdut viața
Foto Facebook

O familie întreagă îndurerată, dintre care patru nepoțele care îi vor simți nespus dorul bunicului lor. Asta a lăsat în urmă accidentul auto în care au fost împlicați cântăreața de muzică folclorică Liliana Savu și soțul ei, Liviu Badea. Artista a supraviețuit, din fericire, însă se află în stare gravă la spital. Soțul ei, însă, nu a fost atât de norocos.

Ziua de 20 martie va rămâne mereu în memoria fiicei solistei de muzică populară Liliana Savu ca fiind una dintre cele mai negre. Interpreta și soțul ei, Liviu, au suferit un accident teribil de mașină, în urma căruia numai artista a reușit să scape cu viață, deși se află în continuare în stare gravă, într-un spital din Ungaria.

Ultimul mesaj transmis de Liviu Badea pentru fiica lui, Camelia 

Camelia Badea, fiica celor doi, și-a pierdut astfel tatăl și se roagă în prezent pentru starea de sănătate a mamei ei. Liliana Savu, în vârstă de 66 de ani, a fost internată într-un spital din Ungaria, în stare critică, iar doctorii fac tot posibilul să o salveze în urma tragediei auto. Durerea este și mai mare pentru Camelia, având în vedere că părinții ei se întorceau din Germania atunci când s-a întâmplat accidentul rutier, după ce au vizitat-o pe aceasta cu ocazia zilei sale de naștere.

camelia-badea-fiica-liliana-savu.jpg

Camelia Badea, fiica celor doi
Foto Facebook

În mediul online, ultimul mesaj pe care l-a publicat Liviu Badea pe rețelele de socializare a fost unul emoționant, destinat fiice sale. „Ma uit cu drag la tine, fata lu' tata frumoasă! Mă uit și parcă nu-mi vine să cred că au trecut anii! Pentru mine, atât cât voi trăi, ești tot copilul meu frumos!.... dar, acum, vreau să-ți spun doar atât: La mulți ani, Camelia! Tata te iubește!”, au fost cuvintele soțului Lilianei Sandu.

Cum s-a produs accidentul în care soțul Lilianei Savu a murit

Pe autostrada din Ungaria, soții au hotărât să facă un popas și au oprit pe banda de urgență. S-au dat jos din mașină, însă bărbatul cântăreței ar fi uitat să tragă frâna de mână, moment în care autoturismul a venit peste el și l-a trântit la pământ. Acesta s-a lovit puternic cu capul de asfalt și a decedat pe loc. Rudele celor doi au plecat deja în Ungaria pentru a prelua trupul neînsuflețit al bărbatului și pentru a afla care este starea de sănătate a artistei.

liliana-savu-sot-liviu.jpg

Soțul Lilianei Savu, Liviu Badea, a murit în urma accidentului
Foto Facebook

Liliana Savu și soțul ei aveau împreună două fete și patru nepoate

Cântăreața și soțul ei aveau o relație frumoasă din care au rezultat două fete și patru nepoate. „La mulți ani, jumătatea mea dragă! Mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru că a îngăduit să ne întâlnim, să avem o familie frumoasă, două fete superbe, doi gineri de toată isprava, dar mai ales patru nepoate superbe!Te mai rog Doamne, ține-l sănătos, lângă noi, toți! Te iubesc, dragul meu, drag!”, îi scria Liliana Savu în mediul online soțului ei, acum ceva vreme.

liliana-savu-nepotica.jpg

Liliana Savu, alături de una dintre nepoțele
Foto Facebook

 

 

Loading...

Citește și