Cântăreață de folclor, accident grav de mașină! Soţul a murit pe loc

liliana_savu.jpg

liliana savu spital ungaria
Liliana Savu este la spital în stare gravă după accidentul suferit în Ungaria
Foto: arhivă personală

Solista de muzică populară Liliana Savu (66 de ani) se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost victima unui accident grav de mașină. Interpreta este internată în stare critică la un spital din Ungaria, unde medicii se luptă ca să o salveze, Din păcate, soțul Lilianei Savu, Liviu, a murit în acelaşi accident.

”În viață anii-s numărați”- aceasta este melodia interpretată de Liliana Savu, cântăreața și profesoara de muzică din Timișoara, și fostă directoare a Casei de Cultura din Buziaș. Versurile acestei piese triste parcă au avut ecou în realitate având în vedere tragedia prin care a trecut femeia.

liliana_savu_accident.jpg

liliana savu
Cântăreaţa de muzică populară mergea cu soţul la fiica lor, în Germania
Foto: arhivă personală

În vârstă de 66 de ani, cunoscuta solistă bănățeancă se află acum pe patul de spital din Ungaria, zbătându-se între viață și moarte. În urmă cu câteva ore (20 martie), femeia a fost implicată într-un accident rutier extrem de grav. Artista și soțul ei, Liviu Badea, se întorceau din  Germania, unde fuseseră la ziua de naștere a fiicei lor, Camelia.

Cântăreaţa şi soţul ei au fost să își viziteze fiica în Germania 

Pe autostrada din Ungaria, cei doi au hotărât să facă un popas și au oprit pe banda de urgență. S-au dat jos din mașină, însă bărbatul cântăreței ar fi uitat să tragă frâna de mână, moment în care autoturismul a venit peste el și l-a trântit la pământ. Acesta s-a lovit puternic cu capul de asfalt și a decedat pe loc.

savu.jpg

sotii nepoata
Liliana Savu şi soţul ei alături de nepoată
Foto: arhivă personală

Interpreta a fost și ea grav rănită și transportată de urgență la un spital din apropiere cu răni grave. La locul faptei s-au deplasat autortățile de ordine, poliția, au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea. După cum susțin apropiații cântăreței de muzică populară, rudele celor doi au plecat deja în Ungaria pentru a prelua trupul neînsuflețit al bărbatului și pentru a afla care este starea de sănătate a artistei.

 

Loading...