Barbara Isasi a câștigat “Te cunosc de undeva!”

te_cunosc_de_undeva_-_castigator_4.jpg

barbara isasi mandinga
Barbara Isasi este solista trupei Mandinga
Foto: Antena 1

Click! a avut dreptate. Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, a câștigat sâmbătă seară cel de-al 13-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”. Transformarea ei în Ali, personaj interpretat de Christina Aguilera, în musicalul “Burlesque”, a fost desemnată cea mai reușită a marii finale.

Show-ul transformărilor de la Antena 1 a mai bifat o ediţie în care şi-a ţinut telespectatorii cu sufletul la gură. Sâmbătă seara, a fost anunţată vedeta care a pus mâna pe marele trofeu şi pe premiul cel mare. Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, a câștigat aseară cel de-al 13-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, aşa cum Click! a anunţat deja. Transformarea ei în Ali, personaj interpretat de Christina Aguilera, în musicalul “Burlesque”, a fost desemnată cea mai reușită a marii finale.

te_cunosc_de_undeva_-_castigator_1.jpg

te cunosc de undeva barbara isasi
Barbara Isasi a fost extrem de emoţionată
Foto: arhivă personală

“Niciodată nu m-aș fi gândit că o să câștig! A fost o surpriză totală! M-am emoționat foarte tare. Colegii și profesorii au fost super generoși cu mine tot timpul și sunt foarte mulțumită de echipa din care am făcut parte. Toți colegii mei sunt minunați și super talentați și fiecare dintre ei merita să câștige. Le mulțumesc din suflet pentru că m-au susținut să câștig acest sezon”, a spus câștigătoarea show-ului.

Cine este Barbara Isasi

Barbara Isasi s-a născut în Spania, la Madrid, și a venit în România de trei ani. Din anul 2016 este solista trupei Mandinga. Ea a participat în trecut la un alt show de talente, dar la postul rival, Pro Tv. Atunci, Barbara a ieşit de la Vocea României după etapa knockout-urilor nu înainte de a trasmite multă emoţie cu piesa pe care a cântat-o pe scenă. Solista de la Mandinga a ridicat publicul în picioare cu piesa lui Pablo Alboran - Solamente tu, pe care a intereptat-o într-o manieră personală.    

În marea finală, pe locurile următoare s-au aflat Mihai Trăistariu, care a cântat în travesti, precum Barbra Streisand, în rolul Dolly Levi, din musicalul “Hello, Dolly”, Connect-R, care a făcut spectacol cu un moment din musicalul “The Greatest Showman”, transformat în Hugh Jackman - Omul Spectacol, Raluka și Ana Baniciu, care au fost Roxie și Velma, alias Renne Zellweger și Catherine Zeta-Jones, din “Chicago”, și Romică Țociu, care l-a imitat pe idolul internațional al cinematografiei, Charlie Chaplin.

În ultima gală a sezonului, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, finaliștii au primit puncte atât din partea juraților show-ului, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, dar și a nefinaliștilor, Alexandra Velniciuc, Carmen Rădulescu, Alin Gheorghișan și Jean de la Craiova.  

Loading...

Citește și