Click! a aflat cine a câştigat «Te cunosc de undeva»! E o mare surpriză

te-cunosc-de-undeva-juriu-antena_1.jpg

te cunosc de undeva
Jurații emisiunii de la Antena 1
foto: Antena 1

Sezonul 13 al emisiunii „Te cunosc de undeva” se apropie de final la Antena 1. Concurenţii, prezentatorii şi juraţii tocmai au terminat înregistrările, iar Click! a aflat în premieră cine este câştigătorul, cu două săptămâni înainte de desemnarea lui. Și nu, nu este vorba despre favoritele Ana Baniciu și Raluka.

Show-ul transformărilor de la Antena 1, ajuns la sezonul 13, se apropie de final, iar telespectatorii sunt curioşi să afle cine a ieşit victorios. După un sezon de pauză, emisiunea a revenit cu Florin Ristei în rol de prezentator, în locul lui Cosmin Seleși, şi cu mai multe concurente sexy, partea feminină fiind puternic reprezentată. Alături de Carmen Rădulescu, Ana Baniciu, Raluka şi Alexandra Velniciuc, a participat şi solista trupei Mandinga, Barbara Isasi (29 de ani), originară din Madrid, Spania. Surse din Antena 1 ne-au dezvăluit că Barbara ar fi câştigătoarea celor mai spectaculoase transformări.

barbara-isasi-mandinga-te-cunosc-de-undeva.jpg

barbara isasi
Superba Barbara Isasi a impresionat la "Te cunosc de undeva"
foto: Antena 1

„La început, m-am bucurat, gândindu-mă că va fi o experiență nouă. Dar acum mi-e cam frică din cauza limbii române. Eu sunt din Spania și abia acum doi ani și jumătate am venit în România. Îmi place însă ideea acestui show și cred că mă voi descurca”, povestea Barbara la debutul competiţiei. De-a lungul show-ului, ea a intrat în pielea mai multor personaje, însă a făcut furori cu Rod Stewart, cel care a ajutat-o să câştige o ediție. Barbara s-a remarcat şi când i-a imitat pe Antonia şi Dan Bălan, reuşind să ajungă pe locul al doilea în top, după Ana Baniciu şi Raluka. Exotica Barbara Isasi şi-a mai încercat norocul la „Vocea României” (ProTV) în anul 2016, când a debutat oficial în România.

barbara-isasi-benone-sinulescu.jpg

barbara isasi
Barbara Isasi, imitandu-l pe Benone Sinulescu
foto: Antena 1

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1