Augustin Viziru, finalist la Ferma: "Îmi merit locul. M-am chinuit 81 de zile în primul sezon"

augustin-viziru-finala-ferma.jpg

augustin viziru la ferma
Augustin Viziru este primul finalist al acestui sezon Ferma
foto: PRO TV

Emisiunea Ferma se apropie cu pași repezi de sfârșit. Deja se cunoaște primul finalist, Augustin Viziru, ultimul concurent intrat în competiția de la PRO TV. În ediția de joi, 26 noiembrie, nimeni cu a părăsit tabăra de la Cocani.

Cinci vedete au mai rămas la Ferma: Augustin Viziru, Andrei Stoica, Anna Lesko, Viviana Sposub și Elena Chiriac. Aceștia au fost luați prin surprindere de gazda show-ului, Mihaela Rădulescu, în momentul în care i-a anunțat că toți intră la duel. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât nimeni nu a fost eliminat. Ba mai mult, s-a stabilit și primul finalist, Augustin, care a câștigat proba de îndemânare și noroc, ceea ce a însemnat că a fost învingătorul duelului.

concurenti-ferma.jpg

ultimii cinci concurenti de la ferma
Ultimii cinci concurenți de la Ferma
foto: captură video Pro Tv

Datorită faptului că a reușit să termine primul proba, Augustin și-a câștigat dreptul de a merge direct în finală. Acest lucru nu a fost pe placul celorlalți concurenți, iar Andrei Stoica a părut destul de supărat. Singura care s-a declarat încântată de deznodământul probei a fost Elena Chiriac, cea cu care Viziru a și făcut o alianță în joc.

Augustin Viziru, accidentare gravă în finala primului sezon Ferma Vedetelor

12-13-vedete-viziru-30-iuniecvcxvc.jpg

augustin viziru
Mâna lui Viziru, după ce actorul și-a dat jos bandajul și atela

Augustin Viziru nu este străin de acest reality-show și nici de locul unde se filmează, căci el a mai participat și în primul sezon, în 2015, când "Ferma vedetelor" s-a filmat tot la Cocani, în județul Dâmbovița. Acum cinci ani, când emisiunea era prezentată de Iulia Vântur, Augustin a ajuns până în finala show-ului. Din păcate, în febra jocului, finala fiind transmisă în direct, actorul și-a secționat tendoanele de la mâna stângă, în timpul unei probe de tăiat lemne, și a fost transportat la spital și operat de urgență. După acel accident, Augustin a fost nevoit să renunțe la cariera sportivă de jucător profesionist de biliard și s-a dedicat actoriei.

"Merit și sunt bucuros"

Acum, Viziru s-a calificat din nou în finală și, spune el, s-a întors roata, având în vedere cât a luptat în primul sezon, peste 80 de zile, și a plecat accidentat grav. "Îmi merit locul, m-am chinuit 81 de zile în primul sezon. Și m-am chinuit și aici. Merit și sunt bucuros", a spus Augustin la finalul probei.

 

Citește și:

Ferma Vedetelor. Augustin Viziru, despre accidentul din timpul finalei: "Îmi vedeam osul cum mişcă"

FOTO Adorabil! Augustin Viziru a împlinit 40 de ani și a tăiat tortul cu fetița lui în brațe!

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1