INTERVIU Andrei Stoica, durul din ring și de la "Ferma", ne prezintă comorile de acasă. Soția arată impecabil după 3 sarcini

andrei-stoica-cu_copiii.jpg

Andrei Stoica, tablou superb de familie
foto: arhivă personală

Concurent la "Ferma: orășeni versus săteni", luptătorul Andrei Stoica (33 de ani) nu este la primul reality-show de televiziune. De data aceasta l-a avut rival și pe fratele lui, Bogdan (30 de ani), și el celebru kickboxer. Durul Andrei a impresionat în emisiune prin caracterul frumos și onestitate și la fel de sincer ne-a răspuns și nouă acestui interviu. Iată cum arată cele mai importante medalii din viața lui, toate de aur: superba soție și cei trei copii minunați.

 • Click!: Nu ești la primul reality-show, cum a fost să revii  în atenția telespectatorilor, de dată aceasta în "Ferma: orășeni versus săteni"?

Andrei Stoica: Eram familiarizat cu ceea ce înseamnă un reality-show, din altă emisiune. Însă Ferma are un alt specific. Punctul comun îl reprezintă faptul că în ambele producții TV e vorba despre testat limite. Diferența e reprezentată de modul în care se întâmplă acest lucru. M-am bucurat să fiu parte dintr-o astfel de producție. Cred că am început să am o relație tot mai bună cu camerele de luat vederi și să învăț să fac față presiunii.

 • A fost prima oară când l-ai avut concurent pe fratele tău într-un astfel de show?

A fost prima dată când am fost cu Bogdan în postura de concurenți, într-o emisiune. M-am bucurat că a funcționat foarte bine spiritul de fair-play, insuflat de sport. Am tratat cu corectitudine probele și am dat amândoi tot ce am putut mai bun, chiar și atunci când am fost la duel. Asta nu înseamnă că sufletește nu mi-a fost greu să mă acomodez cu gândul că lupta pe care aveam să o duc poate să conducă la eliminarea din concurs a lui Bogdan.

andrei_stoica_cu_sotia_si_baietii.jpg

Andrei Stoica, alături de soția Andra și de cei doi băieți
foto: arhivă personală
 • Nu v-ați întâlnit nici în ring?

Nu am intrat în ring niciodată cu Bogdan. Din mai multe rațiuni. Prima ar fi că regulile sportului pe care-l practicăm nu lasă loc unor confruntări între frați. Apoi vin următoarele rațiuni evidente.

 • Ce relație ai cu fratele tău?

Cum am spus întotdeauna, eu cu fratele meu am fost mereu o echipă. Ne susținem și ne avem alături indiferent de greutățile pe care le-am avut de parcurs. Separat suntem puternici, împreună suntem invincibili.

 • Ai fost unul dintre bărbații care au fost pe placul Mihaelei Rădulescu, dar și al celoralte concurente. Cum te-ai simțit?

M-am simțit foarte bine pe tot parcursul concursului, iar Mihaela Rădulescu e o profesionistă desăvârșită și am fost onorat să o pot cunoaște. Am fost fericit să știu că Mihaela Rădulescu mi-a urmărit și apreciat evoluția în sport.

andrei_stoica_si_copii.jpg

Cei trei copii, slăbiciunile lui Andrei Stoica
foto: arhivă personală
 • Ești însurat și ai trei copiii. Soția ta e geloasă?

Relația pe care o am cu soția mea, Andra, s-a constituit pe încredere. Suntem împreună din liceu și am ajuns să avem o relație extrem de strânsă. (cei doi au trei copii, Albert, 7 ani, Alexandru Constantin, 5 ani și Eva, născută în 2019, n.r.).

 • Aveți o relație de lungă durată, dar nu v-ați căsătorit religios. Trebuia să faceți nunta anul acesta, dar din cauza pandemiei nu s-a întâmplat. Când veți face pasul?

Da, intenționam anul acesta să facem cununia religioasă. Însă pandemia ne-a dat planurile peste cap. Important e că ne iubim și că suntem o familie fericită.

andrei-stoica.jpg

Micuța Eva, păpușa lui tati
foto: arhivă personală
 • Vi s-au anulat concedii sau deplasări din cauza pandemiei?

Concedii nu am apucat să planific. Însă programul competițiilor a fost dat peste cap de virusul care a schimbat o lume întreagă. Dar vestea bună e că pe 4 decembrie voi urca, din nou, în ring, în gala Dynamite Fighting Show, unde meciul meu cu Pavel Voronin va fi marele event. E primul meu meci în România, după 2 ani.

 • Cât ai slăbit și cum te întreții? Cât sport faci pe săptămână?

Am slăbit 9 kilograme până acum în Fermă. Însă imediat cum am ieșit, am intrat într-un program complex de antrenamente pentru a fi in cea mai bună formă la meciul din 4 decembrie. Două sau chiar trei antrenamente pe zi și un regim alimentar specific.

 • Ce planuri ai pentru sfârșitul anului?

Îmi doresc, după meciul din 4 decembrie, să petrec cât mai mult timp cu familia. Am lipsit ceva de lângă soție și copii și vreau să recuperez. Așa îmi încarc bateriile și din sânul familei îmi iau puterea pentru a obține performanțe.

andrei-stoica-sotie.jpg

Andrei Stoica și soția lui, surprinși recent de Click! la un restaurant din zona Ateneului
foto: BLITZ / CLICK!

Citește și:

George Piştereanu a slăbit 10 kilograme în «Fermă». Ce mesaj i-a transmis Annei Lesko după ce a fost eliminat

INTERVIU Bogdan Stoica, de la «Ferma»: "Eu și fratele meu nu am știut că mergem în același reality-show"

Loading...
 
 

Citește și

 • Fostul concurent de la "Ferma: orășeni versus săteni" a ieșit din competiție după un duel cu fratele său, însă se va întoarce săptămâna viitoare în reality-show-ul de la Pro TV, pentru finală. Bogdan Cristian Stoica (30 de ani) este și el luptător ca fratele lui, Andrei, și este căsătorit cu Florentina, cu care are doi copii. Are 1.93 metri și 85 kg, este kickboxer și fost campion mondial Superkombat, la categoria cruiser. Am vrut să aflăm mai multe detalii despre el, așa că am stat de vorbă cu Bogdan și ce am aflat puteți citi în următorul interviu exclusiv.

 • fratii stoica

  Fraţii Stoica, cei mai titraţi luptători K1 din România, sunt văzuţi de tineri drept nişte exemple. Succesul celor doi sportivi i-a făcut pe adolescenţi să le calce pe urme.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1