FOTO Adorabil! Augustin Viziru a împlinit 40 de ani și a tăiat tortul cu fetița lui în brațe!

augustin-viziru1.png

Augustin Viziru a împlinit 40 de ani
Foto: Instagram

Augustin Viziru și-a serbat ziua de naștere în această vineri, mai fericit ca niciodată că la această aniversare își poate ține și fetița în brațe, pe care n-a lăsat-o jos nici măcar când a fost nevoie ca sărbătoritul să taie tortul!

De când a devenit tătic, Augustin Viziru parcă nu se mai dezlipește de fetița lui, Maria. Actorul a împlinit 40 de ani vineri, 7 august, această aniversare fiind una cu mult mai specială decât cele din trecut, având în vedere că acum este tătic cu acte în regulă, iar micuța lui poate fi prezentă la eveniment.

Augustin Viziru, fericit cu fetița în brațe la 40 de ani

Augustin a tăiat tortul împreună cu fetița lui în brațe de această dată, cu zâmbetul larg pe față, mulțumit că la 40 de ani a primit un cadou cu adevărat special.

„Azi am împlinit 40 de ani și tu ești cel mai frumos cadou din viața mea, te iubesc din tot sufletul meu!”, a scris actorul pe contul personal de socializare, alături de imaginea în care apare cu micuța lui în brațe.

augustin-viziru1.png

Augustin Viziru nu-și lasă fetița din brațe nici când taie tortul aniversar
Foto: Instagram

Augustin Viziru și-a strâns primul copil în brațe în data de 15 iunie, iar de atunci radiază de fericire. Deși a fost discret cu relația lui, iar mama fetiței sale nu este persoană publică, în cele din urmă actorul a decis să împărtășească bucuria lui și cu urmăritorii săi, publicând pe rețelele de socializare imagini cu micuța Maria. Pozele au avut, bineînțeles, mare succes printre fanii acestuia, și pe bune dreptate, fetița fiind adorabilă.

augustin-viziru2.png

Augustin, topit după micuța lui
Foto: Instagram

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1