Andrei Stoica riscă eliminarea de la «Exatlon» din cauza accidentării?

andrei_stoica.jpg

andrei stoica exatlon
Andrei Stoica este sub îngrijire medicală după accidentarea de duminică
Foto: arhivă personală

Într-o competiţie dură cum este "Exatlon", accidentările sunt la ordinea zilei, iar ultimul ghinionist este luptătorul Andrei Stoica. Sportivul ar fi al doilea din echipa "Faimoşilor" care ar fi nevoit să abandoneze lupta şi ar pierde şansele la marele premiu de 100.000 de euro, pus în joc. Anda Adam a ajuns de urgenţă în ţară, fiind operată în urmă cu două săptămâni în urma unei rupturi de ligament.

Duminică seara, Andrei Stoica şi-a băgat colegii în speriţi după ce a acuzat dureri la picior şi a povestit că ceva i-a pocnit în zona genunchiului. Deşi  simptomele descrise de el seamănă foarte bine cu un diagnostic de ruptură de ligament, luptătorul are experienţa accidentărilor, fiind un împătimit al kickboxingului, sport în care încasează lovituri foarte puternice fix în zona membrelor inferioare. Aşadar, este puţin probabil ca el să se resimtă atât de tare în urma accidentării. În plus, dacă judecăm după faptul că luptătorul este obişnuit cu sportul de contact şi are un psihic puternic, atunci putem spera într-o recuperare rapidă şi o reintrare în forţă. Colegii săi de echipă îl văd ca pe un membru de bază, el fiind unul dintre concurenţii care a evoluat foarte bine la ultimele probe şi a adus puncte importante echipei.   

andrei.jpg

andrei stoica
Andrei Stoica s-a accidentat la piciorul stâng şi se teme să nu fi suferit o ruptură de ligament
Foto: captură Kanal D

"Lipsa vitaminelor și a mâncării se simte. Într-o lună și jumătate am slăbit mult. M-am așezat pur și simplu pe bancă, mi-a trosnit genunchiul și mi s-a blocat. Nu pot să calc în el, nu pot să fac nimic. Sper să-mi revin repede", a spus duminică Andrei Stoica.

Luptătorul a revenit în casă alătuiri de colegi cu tot piciorul bandajat şi speră să nu fi suferit vrei ruptură de ligament, care să-l determine şi pe el ca pe Anda Adam să abandoneze de urgenţă competiţa şi să se opereze.  

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1