Andreea Tonciu, petrecere de pomină de ziua ei! Şi-a surprins invitaţii cu o coafură bizară

andreea-tonciu

andreea tonciu
Andreea a petrecut alături de soţul său şi de prietenii apropiaţi
Foto:Arhivă personală

Andreea Tonciu (32) va împlini 33 de ani pe 12 mai, însă soţul său i-a făcut o surpriză pe cinste şi a organizat o petrecere pe care cu siguranţă bruneta nu o va uita vreodată. Cel care i-a furat inima fostei asistente tv a închiriat un restaurant luxos din Capitală, i-a telefonat pe cei mai buni prieteni ai Andreei, iar distracţia a fost garantată. Iată cum s-a distrat Andreea la petrecere, dar şi cine au fost invitaţii care i-au făcut cele mai frumoase urări.

Andreea Tonciu a ieşit din lumina reflectoarelor şi nu mai apare atât de des în cadrul emisiunilor tv, concentrându-se asupra vieţii de familie, însă din când în când se relaxează aşa cum se cuvinte. Cel care i-a făcut o surpriză de neuitat şi a emoţionat-o până la lacrimi pe Andreea a fost chiar soţul ei care a organizat o petrecere în avans pentru a sărbători ziua de naştere a acesteia. Întru-un restaurant exclusivist din Bucureşti, înconjurată de prieteni buni, într-o ţinută sclipitoare care s-a aflat în centrul atenţiei, aşa a petrecut Andreea. 

tonciu-si-sotul-sau

tonciu si sotul sau
Andreea Tonciu şi Daniel Niculescu sunt părinţii unei fetiţe pe nume Rebecca
Foto:Arhivă personală

Printre cei care au dansat alături de vedetă s-au numărat Oana Roman, Adriana Bahmuţeanu, Laurette, dar şi Bianca Drăguşanu. Pentru evenimentul special, care a avut mai curând amploarea unei nunţi, nu a unei simple petreceri între prieteni, Andreea a îmbrăcat o rochie scurtă, cu un decolteu adânc, care nu a lăsat prea multe imaginaţiei. Nu doar ţinuta ei a întors captele celor prezenţi, ci şi coafura pe care a ales-o. Părul brunetei a fost coafat cu mult volum, iar pe cap a purtat o coroniţă, semn că într-adevăr s-a simţit ca o adevărată prinţesă. 

„Nu mi-am mai serbat ziua de foarte, foarte mult timp. Sunt extrem de fericită că am foarte multă lume lângă mine. Ziua mea este pe 12 mai, dar având în vedere că este în weekend, nu am găsit nicio sală liberă. Mă mai distrez şi duminică. Am deja portbagajul plin de cadouri. Mie îmi plac florile foarte, foarte mult. Eu îmi cumpăr singură flori şi îmi pun în vază. Mama şi Reby sunt împreună acasă, Reby face nani la ora asta. Duminică o să petrecem alături de ea”, a declarat Andreea Tonciu pentru Antena Stars. 

andreea-tonciu

andreea tonciu
Andreea Tonciu şi-a sărbătorit în avans ziua de naştere
Foto:Arhivă personală

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu şi au ămpreună o fetiţă pe nume Rebecca. Relaţia lor este una cu năbădăi, Andreea acuzându-l de mai multe ori pe bărbat de gelozie excesivă. În ciuda speculaţiilor potrivit cărora cei doi se gândesc la divorţ, se pare că povestea lor de iubire nu se află la final, Andreea fiind sigură că Daniel "poate găsi tot ce vrea el în persoana ei". 

 

Citeşte şi:

Cum se îmbracă Andreea Tonciu după ce s-a vehiculat că este gravidă din nou

Fetița Andreei Tonciu a crescut și seamănă leit cu tatăl ei

Loading...

Citește și

  • Andreea Tonciu și soțul ei mai au dispute în cadrul familiei, însă găsesc de fiecare dată modalitatea de a echilibra relația și de a găsi soluții pentru fiecare ceartă. De curând, Andreea a mărturisit că atunci când cei doi se ceartă, ea reacționează imediat și începe să urle.

  • andreea tonciu daniel niculescu sot

    De când s-a făcut fată de casă, Andreea Tonciu a devenit foarte scumpă la vedere. Luni seara, însă, bruneta a ieşit din casă la braţul soţului pentru a participa la inaugurarea unui nou centru de evenimente, în Bucureşti. Elegantă, vedeta s-a îmbrăcat până în gât şi nu a arătat mare lucru, lăsând loc speculaţiilor potrivit cărora ar fi însărcinată din nou.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1