Fetița Andreei Tonciu a crescut și seamănă leit cu tatăl ei

daniel-niculescu-sot-andreea-tonciu-cu-fetita-in-masina.jpg

sot andreea tonciu
andrei Niculescu, un tătic tare mândru
foto: arhivă personală

Fosta „pupăză a lui Bahmu”, Andreea Tonciu, are o fetiță de doi anișori care seamănă leit cu tatăl ei. Viața Andreei Tonciu s-a schimbat radical după ce s-a căsătorit cu Daniel Niculescu (27 de ani) și în familia lor a apărut micuța Rebecca. Pentru că soțul ei e foarte gelos, Andreea a dispărut din peisajul monden și se dedică în totalitate vieții de familie.

Micuța Rebecca seamănă leit cu tatăl ei, ceea ce îl face pe Daniel Niculescu foarte fericit și mândru. Soțul Andreei Tonciu se laudă pe rețelele sociale cu minunea lui. „Sufletul meu”, a scris Daniel Niculescu pe Facebook, în dreptul unei imagini în care o îmbrățișează pe Rebecca. Fanii au fost încântați că bărbatul e un tată grijuliu și au dorit să îl felicite: „Sunteți superbi, amândoi aveți ochii foarte frumoși!”, „Să îți trăiască!”.

andreea-tonciu-si-sotul-ei-daniel-niculescu.jpg

andreea tonciu
Andreei Tonciu îi este dor de lumea mondenă
foto: arhivă personală

Andreea Tonciu vrea să își lase fetița cu tatăl și să lucreze

Schimbarea radicală din viața Andreei Tonciu a fost dificilă. „Mă săturasem de viața monotonă pe care o aveam. Înainte ieșeam tot timpul, mă duceam la filmări și la joburi. Acum, închisă într-o casă, am zis că înnebunesc. Vreau să vin la sala de sport, să mă duc la toate emisiunile posibile, peste tot, cum eram înainte. Că, dacă nu, o să înnebunesc. I-am zis soțului: «O să mă ai pe conștiință!». Mi-a zis că sunt nebună. Ieșim de obicei alături de cupluri, fete măritate cu copii. Unele sunt la serviciu, unele sunt cu treabă, nu pot ieși când vreau eu. Și nici eu nu voi putea când vor vrea ele. Nu ne-am intersectat la chestia asta. I-am zis că înnebunesc dacă nu muncesc. I-am zis că mă duc și mă angajez și pe 2.000 de lei pe lună”, declara recent Andreea Tonciu, într-un interviu pentru Antena Stars.

 

Loading...

Citește și

  • Andreea Tonciu nu suportă monotonia și încearcă să întreprindă cât mai multe activități pentru a-și ocupa mintea și timpul liber. Vedeta a făcut câteva declarații care au uimit o țară întreagă. Andreea Tonciu i-a spus soțului ei că dacă se va plictisi și nu are ce să facă, ea se va angaja și pe douăzeci de milioane.

  • andreea tonciu daniel niculescu divort relatie declaratie de dragoste

    Andreea Tonciu s-a întors din vacanța ”pentru adulți” pe care a avut-o în Antalya, într-un hotel în care este interzisă prezența copiilor, și, fericită până peste poate, a povestit ce se petrece acum între ea și soțul ei, dar și ce au negociat, de fapt, în perioada petrecută departe de România.