Andreea Marin, geloasă pe succesul rivalei sale

andreea_marin_fhm_mai_2013.jpg

andreea marin surprize surprize
Andreea Marin vrea din nou să aibă succes în televiziune
foto: FHM

E oficial că fosta „Zână a Surprizelor” va reveni pe micile ecrane. Andreea Marin (41 de ani) va prezenta și va realiza la TVR1 o emisiune pentru femei. Vedeta a făcut acest anunț într-un interviu. Click! a aflat motivul pentru care Andreea a luat această decizie.

După ce mai mulți ani a fost regina audienţelor cu emisiunea „Surprize, Surprize” de la postul naţional de televiziune, Andreea Marin a luat o pauză de pe micile ecrane. Însă iată că vedeta nu mai poate sta departe de platourile de televiziune nici o clipă în plus. Se pare că ce a îndemnat-o să revină în lumina reflectoarelor e în directă legătură cu rivala ei, Mihaela Rădulescu (46 de ani).

Mihaela Rădulescu e răsfățată de șefii din PRO TV

mihaela radulescu foto sexy vivaZoom
Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai sexy vedete de televiziune
foto: Viva

 

„Andreea Marin va veni cu bani de acasă ca să facă noua emisiune de la TVR. Ea este cea care aduce sponsori, tot ea aduce banii de acasă, iar noi cei de la TVR îi oferim doar spațiu de emisie. Nici echipa cu care face emisiunea nu este a noastră, pentru că sunt oamenii ei pe care tot ea îi plăteşte din propriul buzunar”, au explicat, în exclusivitate pentru Click!, surse din Televiziunea Română.

Se zvoneşte că Andreea Marin ar fi în continuare geloasă pe succesul rivalei Mihaela Rădulescu, care este în juriul de la „Românii au talent” și are mare priză la public. În plus, Răduleasca e foarte apreciată de șefii din PRO TV, care se pare că ar vrea să-i dea pe mână încă un show, de tip reality, „Supravieţuitorul”.

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au fost mereu rivale şi și-au copiat aproape mereu faptele, atât în cariere, cât şi în viaţa de familie. Amândouă au prezentat show-uri mari de divertisment şi au fost căsătorite cu Ştefan Bănică jr. (48 de ani). În 2012 au fost chiar colege, căci au prezentat la Realitatea TV două formate diferite.

Momente haioase de la „Românii au talent”

loading...

Citește și

 • Una dintre cele mai titrate vedete TV se întoarce acolo unde îi e locul: pe sticlă. La doi ani după ce a încetat colaborarea cu TVR, unde realiza show-ul “Preţuieşte viaţa”, Andreea Marin (41 de ani) revine la fostul loc de muncă.

 • mihaela radulescu sex sexualitate

  Mihaela Rădulescu spune lucrurilor pe nume. Este sexy, de o sinceritate debordantă și nu s-a sfiit niciodată să le dezvăluie admiratorilor preferințele ei sexuale. Click.ro a realizat un top al celor mai incitante citate ce-i aparțin Mihaelei Rădulescu în materie de bărbați și sex.

 • mihaela radulescu goala pictorial

  Mihaela Rădulescu este fără doar şi poate muza lui Felix Baumgartner. Sportivul auriac, pasionat de fotografie, şi-a surprins iubita goală în pisicnă, iar imaginea a făcut furori pe reţele de socializare unde vedeta tv a publicat poza.

 • mihaela radulescu felix baumgartner

  Cea mai sexy jurată de la "Românii au talent" a făcut furori la filmările care au început pentru cel de-al şaselea sezon al emisiunii. Mihaela Rădulescu le-a luat ochii concurenţilor, dar se pare că i-a atras atenţia şi iubitului ei, sportivul austriac, Felix Baumgartner.

 • mihaela radulescu scrisoare deschisa presa romania

  Mihaela Rădulescu (45 de ani) a schimbat macazul! A lăsat jurnaliştii români şi a trecut la cei străini. Supărată că unul dintre ziariştii austrieci a insinuat că este bătrână, diva de la Monaco a luat foc şi a scris pe blogul personal o scrisoare deschisă dedicată presei din Austria. În 2009, făcea acelaşi lucru cu presa din România.

 • Mihaela şi Florin se reîntâlnesc la PRO TV, la aproape 19 ani de când erau subaltern şi şef la matinalul “Ora 7, Bună dimineaţa!”.