Andreea Marin, presată de soţul turc să-l facă tătic

12-13-vedete-3-col-andreea-marin-1.jpg

Andreea Marin va realiza la TVR o emisiune de 40 de minute, cu sfaturi despre viaţa sănătoasă

Vrei un iPhone 7?

Click.ro iti ofera sansa acum!

Una dintre cele mai titrate vedete TV se întoarce acolo unde îi e locul: pe sticlă. La doi ani după ce a încetat colaborarea cu TVR, unde realiza show-ul “Preţuieşte viaţa”, Andreea Marin (41 de ani) revine la fostul loc de muncă.

De la sfârşitul lunii martie, ea va realiza o emisiune duminicală, cu o durată de 40 de minute, despre viaţă sănătoasă, sport, yoga, detoxifiere etc. Totuşi, acea stă gură de aer proaspăt în cariera “Zânei” vine într-o perioadă în care soţul ei, Tuncay Ozturc, dar şi mama acestuia, îşi doresc cu ardoare un moştenitor în familie. “Andreea este ca o fiică pentru mama mea, se înţeleg de minune, se sfătuiesc, îşi fac surprize. Chiar am momente când sunt gelos că petrece foarte mult timp cu părinţii mei, au o relaţie specială, se vizitează des. Andreea îi găteşte mamei diverse bunătăţi de la noi din ţară, în timp ce părinţii mei o încântă cu tradiţii din Turcia. Îşi fac planuri de vacanţă şi asta mă bucură foarte mult. Acum, mama aşteaptă cu interes un nepoţel”, ne-a mărturisit Tuncay, care şi el îşi doreste moştenitori. “Nu unul, vreau mai mulţi”, ne-a spus fizioterapeutul turc. 

Zoom
Andreea şi Tuncay îşi doresc copii

 

Citește și

  • Andreea Marin sot Tuncay Ozturk

    Relația dintre Andreea Marin (40 de ani) și Tuncay Ozturk (29 de ani) este în impas? Turcul de profesie kinetoterapeut a făcut câteva declarații incredibile pentru Kanal D. A vorbit atât despre începutul relației cu fosta „Zână”, cât și despre planurile lor de viitor.

  • andreea marin victime colectiv

    Au dispărut fără urmă o parte din donațiile făcute pentru victimele tragediei din Colectiv. Este vorba despre banii strânși într-un eveniment caritabil organizat de Andreea Marin și Angela Gheorghiu. Ultima oară, banii erau la firma care s-a ocupat de vânzarea biletelor, însă de două luni patronii nu mai sunt de găsit, iar victimele încă așteaptă ajutorul promis.

  • andreea marin

    În prima jumătate a anilor 1990, Andreea Marin (41 de ani) era „stăpână” peste „Țara lui Piticot”, o emisiune pentru copii difuzată de TVR Iași. Epoca post-comunistă a fost una înfloritoare pentru televiziune, care a început să se dezvolte pe mai multe domenii. Până să treacă la lucruri mai serioase, Andreea era „zână” printre prichindei.

  • Andreea Marin s-a luptat mult să devină mamă. După mai multe sarcini cu probleme, ea a născut-o pe fiica ei, Violeta, în 2007. Fosta prezentatoare recunoaşte că îşi mai doreşte un copil, cu actualul ei soţ, Tuncay Ozturk.