Andreea Bălan, mesaj cu subînțeles pentru George Burcea? «Se vede mărunt, nerealizat, frustrat»

andreea-balan-george-burcea.jpg

Andreea Bălan, mesaj cu înțeles ascuns pe rețelele de socializare
Foto: Instagram

Deși nu a dorit până în prezent să ofere declarații oficiale cu privire la situația actuală a mariajului dintre ea și actorul George Burcea, Andreea Bălan a ales, totuși, să publice câteva mesaje în mediul online, prin care să indice un eventual motiv al separării.

Solista le-a interzis apropiaților să discute pe marginea acestui subiect, chiar și George Burcea alegând să îi trimită pe jurnaliști „direct la sursă” atunci când a fost întrebat despre căsnicia sa

„Nu pot să infirm, nici să confirm faptul că suntem separați. Întrebați-o pe Andreea. Dacă vom ajunge la divorț, cu siguranță Andreea o să vă anunțe. Ea se pricepe mult mai bine ca mine. Nu vreau să comentez mai multe”, a spus George Burcea pentru Cancan, referitor la situație. 

Momentan, Andreea nu a vrut nici ea să vorbească despre situația în care se află, însă a răbufnit pe rețelele de socializare, după ce a fost acuzată de admiratorii ei că „dă cu piciorul” unul mariaj din care au rezultat doi copii. Cei doi soți au împreună două fetițe frumoase, pe Ella și Clara.

Cântăreața le-a explicat urmăritorilor ei că nu știu despre ce vorbesc și a dat de înțeles, printr-un alt mesaj, că posibilele motive ale certurilor din cuplu au fost generate de soțul ei, care ar fi acuzat-o că pune cariera pe primul loc și că ar fi „iubitoare de control” și autoritară.

andreea-balan-george-burcea-2.jpg

Cei doi soți păreau că au un mariaj care nu se va clătina niciodată
Foto: Instagram

Ce mesaj plin de subînțeles a publicat Andreea Bălan pe rețelele de socializare

Deși a vorbit la modul general, coincidența momentului în care Andreea a ales să publice mesajul dă puțin de gândit, astfel că este posibil ca vedeta să fi explicat, indirect, întreaga neînțelegere dintre ea și George Burcea.

„Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea. Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare.

Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică. Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară”, a scris artista pe rețelele de socializare. 

De asemenea, când un internaut a acuzat-o că renunță la familia ei pentru câteva certuri, Andreea Bălan a răspuns: „Oameni buni, trageți concluzii greșite și aveți păreri eronate. Nu stiți nimic dar vă dați cu părerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic”.

Momentan însă, nu sunt cunoscute cauzele reale pentru care cei doi soți au ajuns în acest punct. În presă au tot existat speculații, însă acestea nu au fost nici confirmate, dar nici infirmate de către cuplu. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1