Cum răspunde Andreea Bălan zvonurilor divorțului de George Burcea: «Eu nu dau cu piciorul la nimic»

andreea-balan-george-burcea1.jpg

Se destramă mariajul dintre Andreea Bălan și George Burcea?
Foto: Instagram

În timp ce în presă s-a tot zvonit că, după nunta de anul trecut dintre Andreea Bălan și George Burcea ar urma și un posibil divorț, cântăreața nu s-a mai ținut departe de subiect și a decis să îi răspundă pe rețelele de socializare unui internaut curios.

Se pare că un urmăritor de-al Andreei care a auzit că cei doi ar fi în prag de divorț, i-a lăsat acesteia un mesaj mai puțin plăcut, în care o acuza pe artistă că „dă cu piciorul” familiei sale.

Sătulă de acest gen de speculații, Andreea Bălan i-a răspuns urmăritorului ei, după ce zilele acestea, vedeta a suportat telefoanele și mesajele tuturor celor care au vrut să știe ce se petrece în mariajul ei și dacă va divorța cu adevărat.

Andreea Bălan, replică în urma zvonurilor divorțului de George Burcea

„Faci o mare greșeală dacă îl pierzi pe George, nu uita când te-ai căsătorit a fost la bine și la greu împreună…vorbiți unde e de reparat ceva, nu dați cu piciorul. E trist”, este comentariul la care Andreea Bălan a decis că este timpul să răspundă. „Oameni buni, trageți concluzii greșite și aveți păreri eronate. Nu stiți nimic dar vă dați cu părerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic”, a fost răspunsul acesteia. 

În mediul online, fanii cuplului s-au împărțit în două tabere: cei care cred că divorțul ar fi aproape și că este vina unuia dintre soți, iar alții care încă speră că cei doi vor rezolva problemele conjugale în cele din urmă. 

andreea-balan-george-burcea-nunta.jpg

Andreea Bălan și George Burcea au făcut nunta anul trecut
Foto: Instagram

Sătulă de acest gent de comentarii, cântăreața a decis să pună piciorul în prag si să le explice fanilor că alegerea nu este a ei. Andreea a lăsat să se înțeleagă că soțul ei este cel care trebuie să facă o alegere. Pe de altă parte, alți admiratori îi iau apărarea, tot în comentarii. „De ce toată lumea o acuză pe Andreea, de unde stiți care e adevărata problemă, dacă George e problema? De ce întotdeauna femeia este vinovată?”, a scris un alt internaut, după ce, prin intermediul altor mesaje, Andreea a dat de înțeles exact același lucru. 

George Burcea nu mai doarme acasă 

Potrivit Cancan, cei doi soți nu ar mai comunica deloc în prezent, iar George Burcea a ales să nu mai doarmă acasă. Într-o seară, după un spectacol, soțul artistei a mers alături de prietenul său într-un apartament din Capitală și nu a mai ieșit până dimineața, scrie sursa citată.  

George Burcea nu a mers acasă, iar Andreea Bălan a fost singură acasă cu fetițele sale. „Nu pot să infirm, nici să confirm faptul că suntem separați. Întrebați-o pe Andreea. Dacă vom ajunge la divorț, cu siguranță Andreea o să vă anunțe. Ea se pricepe mult mai bine ca mine. Nu vreau să comentez mai multe”, a spus George Burcea pentru sursa mai sus menționată. 

Se pare că unul dintre motivele tensiunilor dintre cei doi soți ar fi faptul că George Burcea a hotărât să povestească câteva episoade traumatice din copilăria sa, având un tată abuziv, care a făcut și închisoare pentru uciderea unei femei. Zvonurile spun că Andreea nu-și dorea ca familia ei să fie asociată cu o astfel de imagine, însă nimeni nu știe cu exactitate ce s-a întâmplat, cu adevărat, între cei doi soți. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1