Andreea Bălan, criticată de Iulia Albu: «Ce noroc să te trezeşti după operaţie machiată şi în lenjerie sexy!»

andreea-balan-fetita-1.jpg

andreea balan clara maria
Andreea Bălan a avut de tras de la începutul lunii martie
Foto: Instagram

Andreei Bălan are probleme grave de sănătate după naşterea Clarei, copilul pe care l-a adus pe lume prin cezariană la 4 martie, dar a încercat să-şi menţină optimismul. Artista a publicat în tot acest timp imagini cu ea de pe patul de spital, dar nu toată lumea a privit cu ochi buni fotografiile. Iulia Albu a criticat-o dur când a văzut că solista, deşi suferă teribil, stă la poze machiată şi coafată ca pentru o şedinţă foto importantă.

Andreea Bălan s-a externat după trei săptămâni de chin, în care a trecut prin trei operaţii, una de cezariană şi alte două pentru îndepărtarea hematoamelor formate din cauza inciziei. În timpul în care s-a aflat pe patul de spital, solista şi-a ţinut în permanenţă fanii la curent cu informaţii despre starea ei de sănătate, dar neconcordanţa între suferinţa ei şi machiajul de revistă i-a făcut pe unii să o critice în termeni duri. Iulia Albu a remarcat că artista noastră a avut grijă mereu să fie pusă la patru ace, chiar şi pe patul de spital.

andreea_balan_spital.jpg

andreea balan spital
Pozele cu Andreea Bălan, pe patul de spital, care au făcut-o pe Iulia Albu să comenteze
foto: colaj

"Nu mă înțelegeți greșit, departe de mine intenția de a minimaliza chinurile bietei femei, dar parcă nu mă pot abține, totuși, să comentez ultimele imagini (pardon cele mai recente) postate de fosta «André-a»!Diva ni se înfățișează într-o ipostază extrem de photoshop-ată, machiată, coafată și cu vedere largă la cămășuța suflecată “poale-n brâu” care dezgolește piciorușul cu ciorapii compresivi și branulă în venă. Domnișoara îl va întrece în curând și pe Bote la articole în presă și postări despre propria sănătate. 

iulia_albu.jpg

iulia albu
Iulia Albu
Foto: arhivă personală

Noroc că Andreea a fost o fată prevăzătoare și ne-a indicat clar numele spitalului unde era pe punctul de a-și pierde viața, că să înțelegem și noi ce anume personal a repus-o în 3 secunde în această formă editorial numai bună de postat pe vreo copertă de revistă! Cum? A ieșit deja revista?! Ce noroc să te trezești după operație machiată și în lenjerie sexy (vezi sutienul negru), nu că tot muritorul în cămașă de noapte și cu fața umflată", a spus Iulia Albu pe blogul ei

Andreea Bălan, acuzată şi de fani că şi-a înscenat problemele de sănătate 

Iulia Albu nu este singura persoană care a comentat când a văzut pozele Andreei Bălan. Fanii aristei i-au lăsat mesaje acide pe Facebook în care îi spun că nu pot să înțeleagă cum a apărut veselă și zâmbitoare din moment ce a fost la un pas de moarte. În plus, reclamele pe care Andreea Bălan le-a postat pe Facebook după naștere i-a făcut să creadă că solista nu ar fi fost atât de rău cum ar fi susţinut. Cântăreaţa a fost asaltată de comentarii şi mesaje urâte în care a fost acuzată că și-a înscenat problemele de sănătate pentru a avea parte de atenție din partea presei și pentru a-și promova contractele de imagine. Supărată, artista a răbufnit pe Facebook.

"Nu mi-a fost ușor să stau așa cu gură până la urechi și pe canapea, dar întodeauna am fost foarte puternică și indiferent de ce a fost în sufletul meu, sau de ce dureri fizice am avut, eu am zâmbit și am mers înainte. Dar din păcate trăim într-o țară în care, drama are mai mult succes și dacă nu plângi pe la tv și nu te vaiți, înseamnă că nu ai pățit nimic și e totul o făcătură. De-a lungul vieții am trecut prin multe drame, dar atât timp cât am putut să zâmbesc amar și să nu-mi arăt durerea, am făcut-o și am mers cu capul sus mai departe. Cei care au lăsat comentarii mai puțin plăcute, ar trebui să învețe din asta...și să știți că noi, ăștia de pe la tv, avem o inimă totuși, că d-aia se mai oprește din când în când...", nota Andreea Bălan la scurt timp după ce a fost externată prima dată.

 

Citeşte şi: 

 

Andreea Bălan, despre prima întâlnire dintre George Burcea și fetița lor: «I-a fost greu să își vadă soția inconștientă»

Primele poze cu Andreea Bălan de la externare. Cântăreaţa era să moară la naştere

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1