Cum se simte Andreea Bălan după ultima operație. «Mă lupt cu durerea fizică»

andreea-balan-spital-operatie.jpg

Andreea Bălan a trecut printr-o nouă intervenție chirurgicală
Foto Instagram

Andreea Bălan le-a oferit admiratorilor ei primele vești cu adevărat bune, de pe patul de spital. După ce în urma operației de cezariană au apărut complicații, vedeta a avut nevoie de alte intervenții chirurgicale, care au decurs bine din fericire, iar acum artista a anunțat că se simte bine și că toate hematoamele cu care s-a confruntat i-au fost extirpate.

Andreea Bălan s-a confruntat cu câteva complicații medicale după operația deloc ușoară prin care a trecut atunci când a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetiță a ei și a lui George Burcea, micuța Clara. Deși vedeta a avut nevoie de o intervenție chirurgicală și pe 15 martie, pentru îndepărtarea unor hematoame, aceasta a fost nevoită să se întoarcă în spital, pentru o nouă operație, din același motiv. Un hematom este o aglomerare de sânge închistat în afara vaselor de sânge, care apar prin ruperea spontană sau traumatică a vaselor capilare.

Andreea Bălan se simte bine după ultima intervenție chirurgicală, prin care i-au fost scoase hematoamele

Deși nu a scăpat de vizitele la spital, cântăreața are în continuare motive să zâmbească larg, chiar dacă se află pe patul de operație, deoarece are alături familia și fanii, care îi trimit tot felul de mesaje de încurajare, pentru care vedeta este recunoscătoare. Pentru a-și ține admiratorii la curent cu cele întâmplate în ultima perioadă, cântăreața a anunțat că s-a operat din nou în decursul zilei de vineri, 22 martie, specificând că intervenția a decurs bine și, pentru moment, toate hematoamele au fost eliminate, iar starea ei este „ok”. 

andreea-balan-operatie-terapie-intensiva.jpg

Andreea Bălan, la terapie intensivă după cea de-a treia operație suferită
Foto Instagram

Totuși, Andreea a mărturisit că dudrerea este mai puternică acum decât în cazul celorlalte operații. „M-am trezit, sunt ok și sunt atent supravegheată și monitorizată. Operația a decurs bine și s-au eliminat toate hematoamele. Acum mă „lupt” cu durerea fizică, deoarece această operație mă doare cât celelalte două la un loc. Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase și de încurajare. Mă ajută mult”, a anunțat Andreea Bălan în mediul virtual. 

Andreea Bălan, complicații după operația de cezariană 

În urmă cu doar câteva zile, Andreea explica prin intermediul rețelelor de socializare care sunt cauzele pentru care a fost nevoită să se lase din nou pe mâna medicilor. După complicata operație suferită atunci când aproape și-a sacrificat viața pentru a-și aduce fetița pe lume, starea artistei s-a agravat, aceasta confruntându-se cu hematoame. 

„În acest moment mă aflu din nou în spital, deoarece au apărut alte hematoame care trebuiesc operate și eliminate. Astfel de cazuri sunt rare și țin de anticoagularea sângelui în urma operației prin care am trecut pe 4 martie. Poza 1 este de pe 15 martie și poza 2 de acum 5 minute). Vă voi ține la curent cu evoluția mea. Și zâmbetul e mereu la locul lui, chiar dacă sunt pe patul de spital”, a spus Andreea la momentul respectiv. 

 

Loading...

Citește și

  • George Burcea s-a despărțit cu greu de Andreea Bălan, soția sa, și de cele două fiice ale lor, Ella Maya și Clara Maria, pentru a participa la gala Premiilor Gopo 2019. Anul acesta continuă seria decernării premiilor pentru cele mai bune roluri din lumea cinematografiei românești, iar actorii sunt nerăbdători să afle cine sunt premianții.

  • andreea balan

    Andreea Bălan (34 de ani) se recuperează după a doua naştere şi este mult mai atentă la programul pe care îl are. Medicii i-au recomandat, pe lângă tratament, să se odihnească mai mult şi să nu facă efort intens. Este de înţeles că trebuie să se protejeze având în vedere că la scurt timp după operaţia de cezariană de acum două săptîmâni a intrat în stop cardio-respirator din cauza emboliei amniotice.