Ce pofte are graviduţa Andreea Bălan. Cântăreaţa este însărcinată în 5 luni

andreea-balan-george-burcea-fetita.jpg

andreea balan george burcea copil
Andreea Bălan își fotografia în trecut fetița numai cu spatele
Foto: Revista Unica

Andreea Bălan traversează o perioadă frumoasă a vieţii, fiind însărcinată în 20 de săptămâni cu al doilea copil. Cântăreaţa va naşte tot prin cezariană în jurul datei de 10 martie, iar la începutul lunii aprilie 2019, ea va reveni pe scenă. De altfel, solista îşi va respecta toate angajamentele pe care le are până la 1 ianuarie, când a bătut deja palma pentru patru evenimente şi este în discuţie pentru al cincilea.

Andreea Bălan îşi măreşte familia şi este în culmea fericirii. Artista a mărturisit în repetate rânduri că îşi mai doreşte un copil cu soţul ei George Burcea, cei doi

fiind părinţii unei fetiţe Ella Maya, care recent a împlinit doi ani. Vestea sarcinii a fost o adevărată surpiză pentru fanii artistei, care au aflat după ce Andreea a pozat însărcinată pe coperta unei reviste. Deşi este gravidă în cinci luni, artista încă nua  aflat sexul bebeluşului.

Andreea Bălan, test băbesc pentru a afla sexul copilului 

Andreea Bălan a făcut deja două ecografii, dar nu a reuşit să vadă dacă îi ca face Ellei Maya un frăţior sau o surioară. Invitată la Xtra Night Show, Andreea Bălan a acceptat ca dj Vika Jigulina să-i facă un test cu verigheta pentru a afla ce are în burtică. După indiciile testului, se pare că artista va naşte tot o fetiţă. "Săptămâna viitoare aflu ce o să fie. Chiar m-a certat doamna doctor, care m-a rugat să am răbdare. Am făcut două ecografii, dar nu am reuşit să vedem ce este. George îşi doreşte un băieţel, dar mie nu-mi pasă. Sănătos să fie bebeluşul", a spus Andreea Bălan la Antena 1.

Artista a mărturisit că spre deosebire de prima sarcină, acum se simte mult mai bine. "Sunt mai bine cu mine. Sunt mai liniştită. La prima sarcină mâncam mult pepene roşu. Acum mănânc struguri", a completat cântăreaţa. 

Andreea Bălan se retage de pe scenă înainte cu trei luni înainte de naştere

Organizată din fire, solista şi-a planificat bine următoarea perioadă astfel încât concertele ei să nu fie afectate de sarcină şi nici bebeluşul să nu aibă de suferit din cauza carierei ei. Solista îşi va onora toate contractele până la începutul lunii ianuarie 2019, timp în care cel mai probabil va avea cinci evenomente de sărbători. După maratonul concertelor, ea va lua o pauză din activitatea muzicală până la sfârșitul lunii martie.

 

Citeşte şi:

 

Andreea Bălan, primele dezvăluiri despre sarcină. A arătat ecografia bebelușului!
Fetița Andreei Bălan a fost internată de urgență în spital: «Mi s-a făcut şi mie rău»

Loading...

Citește și

  • andreea balan emisiune ie romanie

    La 33 de ani, Andreea Bălan se poate lăuda că le are pe toate: o carieră care-i aduce multe satisfacții și-i oferă o situație financiară foarte bună, un bărbat care o iubește și o familie așa cum a visat. Dar care sunt secretele ei. Solista, care la 1 Martie revine pe micile ecrane tot în postura de jurat, de data aceasta în noul show de la Antena 1, „Ie Românie” – prezentat de Mircea Radu, explică rețeta succesului personal.

  • andreea balan va aduce naste al doilea copil in luna martie

    Andreea Bălan a dat vestea acestei toamne. Cântăreaţa este însărcinată în cinci luni cu al doilea copil şi se pregăteşte curând să schimbe din nou scutece. Solista este căsătorită cu actorul George Burcea cu care mai are o fetiţă, Ella Maya, în vârstă de doi ani.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1