Andreea Antonescu a vizitat-o pe Andreea Bălan după stopul cardio-respirator: «I-am lăsat un bileţel»

andreea-balan-gravida.jpg

andreea balan gravida pe tocuri
Andreea Bălan a fost o graviduţă activă pe toată perioada sarcinii
foto: Blitz

Problemele de sănătate ale Andreei Bălan după operaţia de cezariană au speriat-o şi pe fosta ei colegă de trupă. Andreea Antonescu a vizitat-o pe artistă la clinica unde a născut, dar a povestit că nu a putut să vorbească cu ea, solista fiind în continuare la terapie Intensuvă, atent monitorizată după stopul cardio-respirator suferit.

Andreea Bălan se află în continuare la secţia de Terapie Intensivă a clinicii private la care luni a născut-o pe fetiţa ei Clara-Maria. Îngrijorată pentru ea, Andreea Antonescu a vizitat-o la spital, dar nu a putut să vorbească cu ea. Fosta membră a trupei Andre a spus că solista este în continuare sub observaţie, dar că starea ei de sănătate este bună.

andreea-antonescu.jpg

andreea antonescu
Andreea Antonescu nu a reuşit să vorbească cu fosta ei colegă
Foto: Arhivă personală

"Mi-am dorit să vad daca Andreea este bine. Nu am putut să vorbesc cu ea, pentru că este în continuare la Terapie Intensivă, este în continuare sub observaţie, mi s-a spus că şi doarme şi nu am vrut să o deranjez. Este normal să se recupereze. Nu am avut posibilitatea decât să vad fetiţa, care este minunată. E un bebeluş de nota 10. Are foarte mult păr. Cred că seamănă cu George. M-am întâlnit cu el îninte de a părăsi incinta spitalului, era uşor speriat, dar foarte încrezător. Mi-a spus că totul este bine, că aşteaptă în continuare, dar era bine, era foarte încrezător. A spus că este mult mai bine starea Andreei decât a fost ieri şi că se bazează foarte mult pe cadrele medicale din spital. Nu ştiu dacă Andreea a văzut-o pe cea mică. Eu i-am lăsat un bileţel şi i-am spus şi lui George să-i transmită sănătate din partea mea şi a familiei mele", a spus Andreea Antonescu la emisiunea "Sinteza Zilei" de la Antena 3. 

Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană 

Vedeta a născut luni (4 martie), o fetiţă, la o clinică privată din Capitală, dar lucrurile s-au complicat pentru ea pe masa de operaţie. Andreea Bălan a facut un stop cardio-respirator în timpul intervenţiei chirurgicale. Doctorul Doru Herghelegiu, unul dintre cei care au asistat la operație, a făcut declarații despre ce s-a întâmplat în timpul operației. 

"Această complicație este mai frecventă la nașterile pe cale naturală față de cele prin cezariană. Este un accident dramatic, imprevizibil. La șocul caridac s-a adăugat și o problemă de coagulare. În cursul zilei am putut regla problema de coagulare. Imediat s-a trecut de la anestezia combinată la cea generală, în momentul în care s-a instalat șocul cardiac. În jur de un minut a durat resuscitarea. Știam ce va urma. Problemele de coagulare sunt greu de controlat", a declarat doctorul Doru Herghelegiu, medic primar obstetrica-ginecologie.

Acelaşi medic spune că Andreea Bălan este conștientă şi comunică, iar cel mai probabil miercuri va fi transferată pe salon. "E într-o stare bună și probabil se va recupera foarte repede. Nu sunt urmări. Copilul este bine”, a completat medicul care a salvat-o pe Andreea Bălan.

 

Citeşte şi:

 

Declarațiile tatălui Andreei Bălan după ce fiica lui a făcut stop cardio-respirator

De ce a făcut Andreea Bălan stop cardiac la 34 de ani. Medicii au două explicaţii

 

Loading...

Citește și

  • Andreea Bălan spera că o să își strângă copilul în brațe la scurt timp de la operația de cezariană pe care a suferit-o luni, 4 martie, însă lucrurile au luat o turnură cu totul dramatică. Pe masa de operație, inima solistei s-a oprit pentru câteva clipe, după ce Andreea a intrat în stop cardio-respirator. Unul dintre medicii care au intervenit în timp util și au salvat-o a fost invitat la "Sinteza zilei", de la Antena 3.

  • spitalul sanador

    Andreea Bălan a născut prin cezariană o fetiță perfect sănătoasă luni, 4 martie, la Spitalul Sanador din Capitală. În timpul operației au apărut însă niște complicații, iar solista a suderit un stop cardio-respirator. Reprezentanții spitalului au declarat, marți, că fost vorba despre un incident obstetrical major, care a fost bine gestionat de echipa medicală, operația fiind considerată ”un succes medical”.