Andra, prima reacție după ce s-a aflat că nu va mai juriza la „Vocea României”

andra-vocea-romaniei.jpg

Andra, despre plecarea de la „Vocea României”
Foto Instagram

După ce Pro TV a anunțat întoarcerea lui Horia Brenciu în juriul emisiunii „Vocea României”, în locul Andrei, artista a avut prima reacție, explicând că plecarea din fotoliul de jurat a avut strânsă legătură cu programul ei extrem de încărcat.

Sezonul cu numărul 9 al concursului „Vocea României” vine și cu surprize de la masa juriului. De-a lungul timpului au tot existat schimbări la pupitrul atrenorilor emisiunii, singurul care a rămas constant încă de la început fiind doar Smiley. Loredana, Marius Moga, Adrian Despot și Horia Brenciu și-au luat „adio” de la experiența competiției de voci, în locul lor venind alte vedete.

Andra, prima reacție după ce s-a aflat că nu va mai juriza la „Vocea României”

Se pare că și cea mai nouă membră a juriului, Andra, a decis să se concentreze pe cariera sa muzicală și pe familie, lăsând în urmă, de asemenea, scaunul roșu al emisiunii. După ce s-a aflat informația, cântăreața a oferit și prima sa reacție, pentru revista Viva. Andra a declarat că programul mult prea încărcat a determinat-o să renunţe la fotoliul de antrenor de la „Vocea României”, însă va rămâne, totuşi, în juriul „Românii au talent”.

andra-romanii-au-talent.jpg

Andra va rămâne în juriul de la „Românii au talent”
Foto Instagram

„După un an în care am încercat să fac parte și din juriul de la Românii au talent, și din grupul de antrenori de la Vocea României, să am și două turnee simultan (Tradițional – care apropo pe 1 decembrie o sa fie la Cluj, de obicei era live-ul de la Voce| și Live & Crunchy), plus videoclipuri și colaborări muzicale, am ajuns într-un punct în care mi-am dat seama că trebuie să spun stop.

Vocea României este una dintre emisiunile preferate, o urmăresc încă de la primul sezon, dar a trebuit sa renunț la fotoliul meu roșu, stiind că este cea mai bună decizie acum! De Românii au talent sunt mult mai atașată dupa 9 sezoane încheiate. Așa că o să rămân în continuare telespectatoare fidelă Vocii României și le urez succes prietenilor și colegilor mei care sunt acolo”, a declarat Andra, pentru sursa anterior menționată.

Horia Brenciu se întoarce la „Vocea României”

Pe de altă parte, unul dintre „veteranii” emisiunii a ales să se întoarcă. Revenirea lui Horia Brenciu la „Vocea României” vine să confirme zvonul potrivit căruia show-ul „X FACTOR” ar putea fi scos din grila de programe a Antenei 1.

„Revenirea la Vocea României este neașteptată, binevenită și, recunosc, emoționantă. În acest sezon voi fi calm, liniștit, nu mă voi mișca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni și sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viață, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu”, a declarat Horia Brenciu, care a câștigat concursul de două ori, alături de Julie Mayaya și Mihai Chițu.

Loading...

Citește și