Adevăratele motive pentru care Andra nu mai e la «Vocea României». De ce i-a luat locul Horia Brenciu

andra-vocea-romaniei_3.jpg

andra vocea romaniei
Andra nu va mai fi antrenor la "Vocea României". În juriu vor fi Smiley, Tudor Chirilă, Irina Rimes și Horia Brenciu
foto: PRO TV

„Inevabitabil va fi bine” este unul dintre refrenele cântate de Andra, care nu va mai face parte din juriul emisiunii „Vocea României”, de la PRO TV. Click! a aflat care sunt adevăratele motive pentru care Andra a ieșit din acest proiect şi care sunt priorităţile artistei în următoarea perioadă.

Săptămâna a început cu o veste-șoc: Andra nu va mai face parte din proiectul "Vocea României" (PRO TV), fiind înlocuită de Horia Brenciu, care lasă astfel "X-Factor" (Antena 1) pentru o dragoste mai veche, emisiunea de talente de la PRO TV.

În ultima vreme, Andra (32 de ani) a îmbinat cariera muzicală cu cea din televiziune. Astfel că de la „Românii au talent”, a ajuns să facă parte din juriul emisiunii „Vocea României junior” şi apoi din cel de la „Vocea României”. Însă din sezonul 9 ea nu va mai face parte din echipa de la „Voce”, iar sursele noastre ne-au mărturisit că ar fi făcut acest anunţ încă din martie, când a fost invitată la postul Digi FM. Click! îți spune în continuare patru motive pentru care Andra nu mai face parte din juriul emisiunii de la PRO TV.

horia_brenciu_vocea_romaniei_1.jpg

horia brenciu vocea romaniei
Horia Brenciu a plecat de la Vocea României în 2014

Andra va petrece mai mult timp cu familia și va cânta

1. Familia. Deşi este mai mereu alături de soţul ei Cătălin Măruţă (41 de ani) care se ocupă îndeaproape de cariera ei muzicală, Andra petrecea puţin timp cu copiii lor. Astfel că au decis să renunţe la acest proiect şi pentru a sta mai mult timp împreună cu David (8 ani) şi cu Eva (3 ani), cei doi pitici ai familie. Andra îi vedea tot mai rar şi de multe ori prin culisele emisiunilor la care colabora.

2. Concertele „Tradiţional”. Andra a făcut istorie cu turneul „Tradiţional” şi a umplut săli întregi. „Are succes cu acest proiect şi anul acesta, când trebuie să cânte la Cluj Napoca pe 1 Decembrie, ar fi trebuit să fie în juriu la „Vocea României”. A preferat să aibă concertul la care s-au vândut toate biletele. Turneul a mers foarte bine şi nu trebuia să renunţe la el. Decizia a fost luată în echipă, în familie”, ne-au surse apropiate cuplului Măruţă.

andra-vocea-romaniei.jpg

Andra, pe scaunul de la "Vocea României"
Foto Facebook

Andra a semnat contracte de publicitate și are numeroase colaborări

3. Reclame noi. De curând, Andra face reclamă unui lanţ de magazine cu care a început un alt turneu şi nici pentru alte proiecte tv nu mai avea timp. Turneul se numeşte „Turneul Carrefour – live and crunchy” şi au semnat pentru tot anul, aşa că Andra va fi ocupat şi cu acesta. Probabil că onorariul este destul de mare şi că fanii vin pentru solista lor preferată.

4. Piesele muzicale. În ultima vreme, Andra a lansat mai puține piese, fiind ocupată cu emisiunile tv. Pentru „Românii au tralent” era plecată câteva săptămâni pentru preselecţii, la fel şi pentru „Vocea României” şi atunci solista a decis să renunțe la emisiune. De curând a lansat o piesă nouă, o colaborare cu Descemar Bueno la melodia „Camarreo” şi trebuie să o promoveze în spectacole.

Citește și:

Prima reacție a lui Horia Brenciu după ce a revenit la „Vocea României”

CLICK! Live Ce l-a atras pe Cătălin Măruță la Andra. Apreciază aceleași lucruri și după 10 ani de căsnicie

 

Loading...

Citește și

  • După plecarea Loredanei și a lui Adi Despot din juriul de la Vocea României, multe negocieri au avut loc pentru a înlocui lipsa celor doi artiști. Astfel, alături de Smiley și de Tudor Chirilă, care și-au păstrat locurile pe scaunele roșii ale emisiunii, cele două cântărețe care au semnat contractul cu cei de la Vocea României sunt Irina Rimes-informație deja știută- și Andra!

  • andra fetita

    Andra și Cătălin Măruță au cu ce se mândri! Pe lângă faptul că au o căsnicie de peste 10 ani, cei doi copii, David (7 ani) și Eva(3 ani ), sunt cu adevărat comorile lor. Recent, părinții ne-au arătat că micuții încep să arate că sunt talentați, după ce un clip scurt în care fetița lor cântă alături de Andra a strâns peste 1,4 milioane de vizualizări.