Andra, în lacrimi de ziua mamei ei. “Câtă grijă a avut de mine și de frații mei, numai noi știm”

andra-mama.jpg

andra mama
Andra, mesaj emoționant de ziua mamei ei
foto: arhivă personală

Motiv de sărbătoare în familia Andrei. Este ziua de naștere a mamei sale, așa că aceasta a primit cele mai emoționante urări, prin telefon. Nu s-au putut vedea și nu s-au putut îmbrățișa, însă artista a avut grijă ca sărbătorita să se simtă ca o vedetă.

Îmbrățișate și cu zâmbetul pe buze. Așa apare Andra alături de mama ei, în două fotografii publicate pe Facebook. Elena Mihai își serbează ziua de naștere, însă celebra ei fiică nu a putut ajunge la Câmpia Turzii, acolo unde a copilărit și unde locuiesc părinții ei. După cum se știe, Andra și mama ei au o relație extrem de apropiată, iar solista i-a dedicat multe cântece de-ale sale.

andra-mama_2.jpg

andra si mama ei
Andra este extrem de apropiată de mama ei
foto: arhivă personală

Acum le despart 400 de kilometri, iar restricțiile impuse de Ordonantele Militare le-au împiedicat să se îmbrățișeze în realitate. Au făcut-o însă virtual. "Azi e ziua mamei mele. Câtă grijă a avut de mine și de frații mei, numai noi știm. Acum e rândul nostru să o protejăm! Te iubesc, mama! La mulți ani!! Și mi-e dor de tine!", a scris artista pe Facebook. 

Oana Roman: “La anul fac mega petrecere”

Și Oana Romam petrece acasă, din cauza restricțiilor impuse de autorități. Fata politicianului Petre Roman și-a promis să își facă o petrecere mare anul viitor, când va împlini 45 de ani.

oana-roman-marius-elisei-fetita.jpg

oana roman
Oana Roman, alături de Marius Elisei şi fiica lor
Foto: Arhivă personală

"Pe 13 e ziua mea. Fac 44. Anul trecut a fost mega party. Anul acesta, pentru prima oară voi sta acasă doar cu ai mei. Voi fi un pic tristă, că nu pot avea lângă mine măcar câțiva prieteni care contează. Anul viitor împlinesc 45, cifra rotundă, și voi face cel mai mega-mega party. Nu neapărat cu mulți oameni, dar super mega spectaculos. Am un an la dispoziție să-mi vină idei. Pentru anul ăsta nu am nici o idee. Măcar să fie frumos afară, ca să putem sta în curte", a scris Oana Roman pe pagina ei de Facebook. 

Citește și:

Ei sunt fraţii Andrei! Iată cu ce se ocupă fiecare

Cele mai întâlnite întrebări despre ordonanțele militare. 37 de răspunsuri care pot lămuri pe toată lumea

Cătălin Măruță și familia lui se distrează în autoizolare: «Ne jucăm, gătim și facem ordine în dulapuri»

 

Loading...
 
 

Citește și