Anda Adam, din nou cu decolteul la vedere! Cântăreața s-a tatuat între sâni și a pozat fără sutien

anda-adam-tatuaj-sani2.jpg

Iată ce loc a ales Anda Adam pentru tatuaj!
Foto: Instagram

Anda Adam își surprinde din nou admiratorii! Vedeta a pozat cu decolteul generos la vedere, însă alt detaliu a fost cel care le-a sărit în ochi fanilor ei: tatuajul dintre sâni. Iată imaginea!

Anda Adam a făcut o mică „obsesie” pentru pozele sexy! Vedeta a publicat în ultima perioadă o mulțime de imagini în ipostaze senzuale, în costum de baie și cu decolteul la vedere, care au stârnit tot felul de reacții din partea urmăritorilor ei virtuali. Deși a terminat seria pozelor din vacanță, pentru moment, cântăreața nu renunță la imaginile sexy pe care alege să le împărtășească și cu prietenii ei virtuali.

Anda Adam, decolteu generos și tatuaj între sâni 

Anda și-a pozat mândră decolteul, de data aceasta pentru a le arăta fanilor ei tatuajul pe care a ales să și-l facă între sâni. Cântăreața a renunțat și la sutien, pentru ca desenul de pe piele să se vadă mai bine și și-a acoperit bustul cu un hanorac porticaliu.

anda-adam-tatuaj-sani1.jpg

Anda Adam a renunțat la sutien pentru a-și etala tatuajul pe rețelele de socializare
Foto: Instagram

Tatuajele permanente au fost cool dintotdeauna și se bucură în continuare de multă notorietate, însă un nou trend pare să le „detroneze”. A devenit o modă printre vedetele autohtone de a-și inscripționa pe piele tot ceea ce își doresc, fără să mai existe regretul că la un moment dat se vor sătura de acele imagini și vor dori să le șteargă.

Astfel, s-au inventat tatuajele semipermanente, care durează doar un anumit interval de timp, de regulă câteva săptămâni, după care dispar treptat. La acest nou trend a apelat și Anda Adam (38), care se va putea bucura o perioadă de un decolteu mai „înflorit”, având în vedere că vedeta a optat pentru un tatuaj cu un motiv asemănător de cel floral. 

Nu toți fanii ei au înțeles însă că tatuajul nu este unul permanent și au felicitat-o pentru curajul avut. Anda a scris în dreptul pozei că va urma să scoată în curând o melodie nouă, așa că look-ul ei cel nou ar putea fi chiar din viitorul videoclip al piesei. 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • anda adam intr-un costum de baie mov

    Anda Adam (38 de ani) a făcut furori pe plajele din Cancun, Mexic, unde a petrecut o vacanță de vis alături de soțul și de fiica lor. Cântăreața a schimbat zeci de costume de baie sexy, cele mai multe fiind din colecția ei, pe care o comercializează pe Internet.

  • Cântăreața se relaxează pentru câteva zile împreună cu familia pe plaja de la Marea Caraibelor, în Cancun, Mexic. Anda Adam (38 de ani) a ales pentru divertisment și condițiile de top stațiunea Grand Oasis Sens, unde se află 12 hoteluri de lux la care o cameră dublă costă între 300 și 500 de euro pe noapte.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1