Cum arată Anda Adam în costum de baie, la 38 de ani! În ce locație sfidează vedeta gerul

anda-adam-vacanta-mexic4.jpg

Cum arată Anda Adam în costum de baie, la aproape 40 de ani
Foto Instagram

Anda Adam le-a făcut recent o surpriză admiratorilor ei, după ce a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini din vacanța exotică pe care și-a programat-o alături de familie. Vedeta a pozat în costum de baie, iar comentariile apreciative venite din partea internauților s-au ținut lanț!

Anda Adam s-a plictisit de iarnă, așa că, împreună cu familia ei, vedeta a luat decizia de a face ceva în privința acestui lucru. Dacă la prima ninsoare Anda și-a scos fetița și cele două s-au distrat în zăpadă, se pare că frigul a devenit mult prea apăsător pentru acestea, așa că artista s-a gândit la cel mai bun plan de rezervă: o vacanță exotică.

Anda Adam, siluetă perfectă în costum de baie, la aproape 40 de ani

După ce și-a pus la punct toate îndatoririle legate de carieră, cântăreața a plecat într-un binemeritat concediu, alături de soțul ei, Sorin, și de micuța pe care cei doi o au împreună, Evelin. Pentru a împărtăși și cu admiratorii ei vituali momentele frumoase pe care familia le trăiește departe de vremea urâtă din țară, Anda a decis să își umple rețelele de socializare cu imagini din vacanță. Ceea ce le-a atras în special atenția internauților a fost silueta vedetei, care, după o naștere, la aproape 40 de ani, afișează un corp de invidiat în costumul de baie. 

Anda Adam, vacanță în Mexic alături de familie 

Anda Adam se relaxează la soare, pe plajele exotice din Mexic, unde în acest moment sunt între 24 și 27 de grade. Cum în această perioadă nu prea se mai organizează concerte din cauza vremii reci, majoritatea vedetelor apelează la cele trei luni de frig pentru a-și programa vacanțele. Astfel, după ce a terminat proiectele TV în care se implicase, artista a pornit în căutare de călură și relaxare de voie. 

Imaginile publicate de artistă pe rețelele de socializare au fost bine primite de fanii acesteia, care i-au complimentat silueta, Anda arătând impecabil la aproape 40 de ani. Cum de-a lungul timpului a optat pentru diete și o viață sănătoasă, constituită și din mult sport, cântăreața nu se confruntă cu probleme precum celulita sau kilogramele în plus. „Foarte bine te prinde costumul de baie”, „Ești perfectă”, „Îți stă bine în costum de baie”, „Foarte senzuală”, „Ai un corp divin!”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților. 

 

 

Loading...

Citește și

  • Anda Adam și soțul ei trec prin momente grele deoarece el a fost condamnat la trei ani de închisoare după ce a fost judecat pentru că a falsificat carduri. El a fost condamnat la trei ani de închisoare și a fost amendat cu 55.000 de lei. Cei trei ani primiți de Sorin Andrei Nicolescu sunt cu suspendare.

  • Unul dintre cele mai îndrăgite show-uri din România a revenit pe micile ecrane și cu câteva noutăți, atât în privința regulilor competiției, cât și în ceea ce le privește pe noile concurentele care sunt hotărâte să obțină marele premiu în acest sezon! După ce Iulia Albu și-a schimbat aria de interes și nu mai ocupă scaunul de unde le critica sau aprecia ținutele participantelor, producătorii emisiunii au făcut câteva schimbări în privința formatului emisiunii.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1