Cum s-a apărat Anca Serea după ce a fost acuzată că a apărut la un eveniment fără verighetă

anca-serea.jpg

anca serea adi sînă
Anca Serea formează un cuplu de 8 ani cu Adi Sînă
Foto: arhivă personală
Citeste tot despre: 

Anca Serea a fost acuzată că s-a prezentat la un eveniment monden fără verighetă, iar acest lucru i-a făcut pe fanii ei să se întrebe dacă nu cumva divorțează de Adi Sină.

Vedeta a dezvăluit care a fost adevăratul motiv pentru care ea a apărut la eveniment fără să poarte verigheta de nuntă.

Anca Serea a apărut la un eveniment monden fără verighetă

Anca Sina Serea a dezvăluit faptul că nu era de gând să deivorțeze de soțul ei, iar atunci când a mers la eveniment a avut probleme de sănătate.

„Deocamdată, ferească Dumnezeu, nu. Nu! Ăsta e răspunsul (n.r. despre un presupus divorţ). Eu nu am fost deranjată de subiect în sine. Eu ştiu adevărul. Eu am fost invitată la un eveniment şi nu aveam verigheta”, a declarat Anca Serea, potrivit spynews.ro.
Anca Serea a expicat ce i s-a întâmplat la acel eveniment unde a apărut fără verighetă.

„Am avut o perioadă în care chiar nu m-am simţit foarte bine. Eu nu am apucat să îl anunţ nici măcar pe Adi. Nu am mai ajuns la botez pentru că a trebuit să trag maşina pe dreapta… Am o anemie destul de severă. Am descoperit-o când aveam 19 ani, ea s-a acutizat odată cu naşterile. Nu am descoperit care este cauza. Am fost suspectă de alte chestii, dar nu este cazul. Nu pot să iau suplimente de fier decât intravenos… Am simţit că nu mai pot să conduc. Nici nu am apucat să îi spun lui Adi pentru că am rămas fără baterie”, a explicat Anca Serea.
 

Loading...
 
 

Citește și

  • anca serea

    Una dintre cele mai distinse mămici din showbiz este fără doar şi poate Anca Serea. Prezentatoarea a întors multe capete zilele trecute pe stradă, deşi a încercat chiar să nu iasă deloc în evidenţă. Îmbrăcată casual, cu o rochie albă de vară şi espadrile, bruneta şi-a ascuns chipul sub o pereche de ochelari de soare şi deşi şi-a dorit să treacă neobservată, iată că a fost imediat recunoscută. Fotoreporterii Click! au surprins-o în centrul Capitalei, alături de fetiţa ei, Sarah, în timp ce îşi potolea foamea la o patiserie.

  • Adrian Sînă și membrii familiei lui au avut parte de momente de maximă tensiune în avion. Aceștia au plecat la Viena pentru concertul celebrei cântărețe Katy Perry, însă Anca nu știa ce o să o aștepte acolo. Adrian Sînă și Anca dețin un canal de Youtube unde publica filmări din interiorul familiei cu cele mai amuzante și interesante activități pe care le întreprind împreună.