Se iubesc la fel ca în prima zi! Anca Serea infirmă divorţul de Adi Sână

anca-serea_4.jpg

anca serea si adi sana intr-o ipostaza tandra
Anca Serea şi Adi Sână au împreună trei copii
Foto:Arhivă personală

Anca Serea şi Adi Sână sunt un cuplu solid, având împreună trei copii şi doi dintr-o căsătorie anterioară a Ancăi. În ciuda faptului că participă aproape întotdeauna împreună la evenimentele mondene şi că sunt fericiţi ori de câte ori apar public, în ultima perioadă s-a zvonit că între cei doi a intervenit ruptura. Anca a elucidat misterul care plana asupra relaţiei lor şi a abordat tema vieţii familiale.

Zvonurile potrivit cărora Anca şi Adrian s-ar fi despărţit au început să circule în ziua botezului Sandrei N, acolo unde cei doi au fost nași, dar Anca a lipsit de la eveniment. Atât Adi Sână, cât şi Anca au povestit despre ce a fost, în realitate vorba, elucidând orice mister şi infirmând divorţul. 

„A fost un moment ciudat pentru că Anca a plecat de acasă în ziua botezului să își facă părul și eu am plecat cu Noah la biserică. A rămas și fără baterie și i s-a făcut și rău. Stăteam în fața bisericii și încercam să o sun pe Anca. A fost ciudat”, a declarat Adi Sînă, la Răi Da’ Buni.

Soţia fostului memebru Akcent a dezvăluit că se confruntă cu ceva probleme de sănătate, tocmai din cauza acestor mici probleme întâmpinând dificultăţi şi în ziua cu pricina. 

„Am aflat destul de târziu despre această știre bombă din ziare. Nu m-a deranjat, Adi nici nu știa. M-a deranjat mai degrabă faptul că am considerat că am dreptul și eu la o opinie. Au speculat o chestie, dar nu m-a sunat nimeni să mă întrebe. Mi se întâmplă frecvent să nu am baterie la telefon, nu este o prioritate, atât timp cât știu că copiii mei sunt bine. Adi e mereu în siguranță pentru că eu sunt îngerul lui păzitor și sunt mereu alături de el. Eu am avut ceva probleme de sănătate, am niște episoade, din păcate, dar nu e nimic grav și mi s-a făcut rău în ziua botezului”, a completat Anca Serea, în cadrul aceleiaşi emisiuni.

anca serea-adi-sana

Anca serea si adi sana impreuna cu patru din cei cinci copii
Anca Sera şi Adi Sână, alături de patru dintre copii
Foto:OK! Magazine

Anca Serea şi Adi Sână, o familie numeroasă 

Anca Serea este mama a cinci copii. Pe David (18 ani) şi pe Sara (12 ani) îi are din căsnicia cu afaceristul Filip Poplingher, care s-a stins din cauza unei boli, iar Noah (6 ani şi jumătate), Ava (4 ani şi jumătate) şi Moise (2 ani şi jumătate) sunt copiii ei cu solistul Adrian Sînă. 

Anca Serea se confruntă cu probleme de sănătate

Rolul de mamă este unul foarte solicitant, aşa cum a mărturisit şi Anca. Ea a dezvăluit că nu doarme atât de mult pe cât ar trebui şi nici nu are timp să se alimenteze corespunzător, ceea ce i-a provocat o anemie severă. Este foarte ocupată de când au început copiii şcoală, iar Adi nu o ajută în gospodărie în mod deosebit pentru că, spune ea, mereu l-a menejat în ceea ce priveşte îndatoririle casnice. 

“De când a început școala dorm cap patru ore pe noapte, chiar dacă simt nevoia de mai mult. Plus că, din cauza asta am și niște probleme de sănătate, dar asta este, îmi asum totul. Am o anemie severă, însă este și ceva normal, pentru că atunci când dormi și mănânci puțin se resimt anumite chestii. Adi, soțul meu, mă ajută așa și așa, în măsura în care un bărbat este implicat în treburile casnice, dar îmi asum o parte din vină, pentru că eu nu l-am lăsat aproape niciodată să facă nimic”, a povestit aceasta, pentru Click!, la jumătatea lunii septembrie. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1