Alina Gologan a câştigat «Masterchef» 2019: «A fost un concurs presărat cu mirodenii de emoţie»

alina_gologan.jpg

alina gologan castigatoare masterchef
Alina Gologan a câştigat titlul de cel mai bun chef
foto: Pro TV

Click! a avut dreptate. La Masterchef s-a întâmplat aşa cum anunţam în urmă cu două săptămâni. Alina Gologan este marea câştigătoare a concursului culinar de la Protv şi a mrelui premiu de 50.000 de euro. Căştigătoarea masterchef este o vlogger-iţă de succes, care are un canal de YouTube intitulat “fataluigologan”.

Alina, Ionuț și Cezar au luptat, aseară, pentru a le demonstra juraților că merită să fie desemnați câștigătorii ediției 2019 a show-ului MasterChef România! La capătul unor probe dificile și epuizante, Alina Gologan a ieșit învingătoare și a pus mâna pe marele premiu de 50.000 de euro.

Seara a început cu o probă care le-a testat abilitatea de găti cel mai creativ amouse bouche, la finalul căreia Ionuț Mărieș a fost primul finalist eliminat din lupta pentru marele premiu. Cezar și Alina au continuat bătălia, fiind nevoiți să pregătească pentru cei trei jurați un meniu complet: aperitiv, fel principal și desert. Fiecare dintre ei a demonstrat că a reușit să evolueze considerabil de la audiții și până în prezent, iar preparatele lor pregătite în marea finală le-au îngreunat decizia juraților.

Alina Gologan, primele declaraţii după ce a câştigat «Masterchef»

Silviu Chelaru, Joseph Hadad și Cosmin Tudoran au decis că persoana care a reușit să demonstreze că are  cele mai bune abilități culinare este Alina Gologan. Vizibil emoționată și extrem de fericită, vloggeriţa a mărturisit că nu şi-a imaginat că va ajunge atât de departe.

alina_gologan.jpg

alina gologan
Alina Gologana avut o competiţie acerbă
foto: Pro TV

”Câştigarea titlului MasterChef reprezintă recunoaşterea muncii mele de pe toată durata competiţiei. A fost un concurs puţin dulce, puţin picant, presărat cu mirodenii de emoţie, care ne-a frământat pe toţi ca pe aluat. Cu toate acestea, în această ediţie am spulberat mitul cum că bărbaţii domină bucătăria, deşi competiţia mea masculină a fost acerbă. Nu m-am visat cu trofeul în mână decât după ce am intrat în pâine, ca să spun aşa. Abia în ultimele etape am realizat că trebuie să am mintea mai ascuţită decât cuţitele şi să mă concentrez, pentru că pot face o surpriză frumoasă. Sunt o gurmandă care a îndrăznit la mai mult şi mi-a ieşit pentru că am pus pasiune şi multă muncă în această reţetă a succesului. Este unul dintre cele mai fericite momente din viaţa mea şi mă simt norocoasă că am atât de mulţi oameni în jur, alături de care mă pot bucura de un moment pe care îl trăieşti o singură dată. Pentru mine, titlul MasterChef 2019 este un preparat care se împarte cu cei dragi şi tot ce vreau să vă mai spun e «bon appetit»!”, a spus căştigătoarea Masterchef. 

 

Citeşte şi:

 

«MasterChef» își oprește filmările la rugămintea lui chef Joseph Hadad. De ce ia pauză toată echipa

Drama masterchef-ului Joseph Hadad, rămas văduv cu trei copii. Soţia i-a murit de cancer

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1