Alexandru Arșinel, gest emoționant în memoria Stelei Popescu, de sărbători: «Noi ne-am pregătit»

stela-si-arsinel.jpg

Alexandru Arșinel îi duce dorul Stelei, de sărbători
Foto: Arhivă personală

Deși a trecut mai bine de un an de la moartea regretatei Stela Popescu, Alexandru Arșinel încă are un gol imens în suflet, mai ales acum de sărbători, când și-ar fi dorit ca partenera sa de scenă să îi fie alături. Actorul nu a uitat-o pe aceasta și s-a gândit la un gest frumos, în memoria colegei și prietenei lui. Iată ce și-a propus să organizeze Alexandru Arșinel!

Este al doilea an în care magia sărbătorilor nu mai înseamnă mare lucru pentru Arșinel, deoarece actorul mărturisește că îi este foarte greu fără partenera lui de scenă, Stela Popescu. Cu ocazia Crăciunului și intrării în noul an, Alexandru Arșinel a dezvăluit că îi duce dorul prietenei lui bune, alături de care a jucat pe scenă aproape toată viața, susținând că și-ar fi dorit ca aceasta să-i fie alături de sărbători. Stela Popescu a plecat dintre noi în luna noiembrie a anului 2017, în urma unui stop cardiorespirator. 

stela-popescu.jpg

Foto: Arhivă Click

Ce gest pregătește Alexandru Arșinel, în memoria Stelei Popescu

„Dacă o să mă întrebi ce-mi lipsește, sigur că-mi lipsește partenera, în primul rând, dar mai ales unul din puținii oameni cu care am colaborat o viață întreagă, caracter, unul din puținii oameni care să nu fie ipocrit. Din păcate, o lume de care nu putem scăpa niciodată. Îmi lipsește Stela care era de un caracter extraordinar. Îmi spunea în față tot ce avea de spus. Ți-o spunea și aia bună și aia rea. Era o părere în baza căreia puteai să construiești”, a spus Alexandru Arșinel, în cadrul emisiunii „Agenția VIP”.

De asemenea, actorul a vorbit și despre gestul emoționant pe care îl va face înainte de Crăciun, în memoria Stelei Popescu. „Noi ne-am pregătit și ne-a dat o mână de ajutor și Doina Maximilian, care e cu o echipă de studenți. Ne-a propus să realizăm împreună o gală a premiilor Stela Popescu, pe 19 decembrie. În paralel, am realizat și o expoziție de fotografii din activitatea Stelei, pe holul Teatrului Tănase”, a mai spus Alexandru Arșinel, fostul director al Teatrului de Revistă. 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1