Arșinel nu mai e director la Teatrul de Revistă. Vasile Muraru îi poate lua locul

12-13-vedete-3-col-arsinel-vasile-muraru_1200x675.jpg

Alexandru Arşinel şi Vasile Muraru sunt colegi de trei decenii

Sfârşitul de an vine cu schimbări majore la conducerea Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, din Bucureşti.

Alexandru Arşinel (79 de ani) şi-a anunţat retragerea oficială de la cârma instituţiei, la un an de la decesul celebrei actriţe Stela Popescu, cu care a jucat pe scenă mai bine de patru decenii. El îi va preda ştafeta, după 19 ani de muncă, comicului Vasile Muraru (61 de ani).

“Încă nu ştim cine o să vină, aşteptăm să se hotărască. Vasile Muraru este un artist foarte pregătit, cu sau fără voia lui poate ajunge la conducere. El are peste 30 de ani de când lucrează în acest teatru”, ne-a declarat Alexandru Arşinel. Contactat de reporterii Click!, Vasile Muraru nu a dorit să facă vreun comentariu pe seama surprizei care i se pregăteşte:” În perioada asta sunt preocupat cu spectacolele, nu doresc să spun momentan nimic”.

12-13-vedete-2-col-sotie-arsinel.jpg

Arşinel vrea să aibă timp pentru soţia lui, Marinela

 

Alexandru Arşinel a renunţat la această funcţie şi pentru a avea mai mult timp să se ocupe de soţia lui, Marinela, care este imobilizată la pat, după ce a căzut pe scări şi s-a lovit la cap. 

Loading...

Citește și

  • Ana Maria Donosa, premiera, Teatrul de Revista, Alexandru Arșinel, Stela Popescu, Vasile Muraru

    E frumoasă, talentată, joacă în spectacole la Teatrul de Revistă, acolo unde până de curând regină era Stela Popescu. Nu e de mirare că Ana Maria Donosa este comparată la tot pasul cu regratata artistă, care a decedat pe 23 noiembrie 2017, mai ales că a devenit și partenera de scenă a lui Alexandru Arșinel.

  • vasile muraru, nae lazarescu

    “Moartea a reușit să ne despartă pe veci”! Asta ne-a spus Vasile Muraru (61 de ani) zilele trecute, când l-am întâlnit la vernisajul “Bucureștiul de azi, Micul Paris de ieri”, la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”. Se referea la prietenul și colegul de-o viață, Nae Lăzărescu, cel care ne-a părăsit pe 19 decembrie 2013.