Alex Erbașu și frumoasa lui soție, pe urmele lui Nașu', în Sicilia

mihai-erbasu-sotie.jpg

Mihai Erbașu și soția lui, Andra
foto: arhivă personală

Sunt mari pasionați de călătorii, iar de data aceasta au optat pentru o vacanță cu "aromă" de film. Alex Erbașu și frumoasa lui soție, Andra, s-au aventurat prin Sicilia și au vizitat și localitatea Savoca, unde s-au filmat părți din pelicula "Nașul", cu Marlon Brando şi Al Pacino.


În pandemie, Andra și Alex Erbașu au optat pentru vacanțele în Europa. Le-au lăsat pe cele exotice, precum Republica Dominicană și Maldive și au explorat destinații precum Ungaria, Croația, Turcia, iar cea mai recentă dintre ele este Italia, din care tocmai s-au întors. Aceasta este, de departe, una dintre cele mai interesante, pentru că au ales-o datorită unui film preferat de cei doi. Este vorba despre "The Godfather" sau "Nașul", iar traseul a fost marcat de câteva obiective importante, care se regăsesc în celebra ecranizare în regia marelui Francisc Ford Copola.

mihai-erabasu.jpg

Alex Erbașu, la Bar Vitelli din Savoca
foto: arhivă personală

Când spui Sicilia te gândești la peisajele unice și diverse, la mâncarea lor specială, la locul în care s-au turnat multe filme bune, cu gangsteri și mafioți. Celebrul afacerist și partenera sa de viață au poposit în cel mai frumos sat din Italia, așa cum a fost declarat în anul 2008, și anume Savoca. Aici se regăsește celebrul Bar Vitelli, în care s-au filmat câteva scene celebre din filmul "Nașul", cu Al Pacino și Marlon Brando în rolurile principale, și unde a avut loc căsătoria lui Corleone cu Apollonia.

andra-erbasu.jpg

Andra Erbașu, la Bar Vitelli din Savoca
foto: arhivă personală

În interior există o cameră “muzeu”, în care se regăsesc masa și scaunul folosite de marele Al Pacino în timpul filmărilor, dar și multe alte poze și elemente din decorul original. Alex nu a ratat acest moment epic și a făcut câteva fotografii, apoi a stat cu frumoasa Andra la o cafea și la o felie de tort de fistic, lămâie și migdale. După acest popas, Erbașu și doamna lui și-au continuat călătoria prin frumoasa Taormina. Pozele cu peisaje superbe se regăsesc pe paginile lor de socializare. 

Citește și:

Cele mai bune filme despre mafie VIDEO

Al Pacino împlinește 80 de ani! 25 de curiozități despre starul care n-a fost niciodată însurat

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1