Adrian Sînă este topit! Mezina familiei are aproape două luni și este superbă

adisina3.jpg

Adi Sînă este un tătic fericit
Foto: Instagram

Chiar dacă au fost criticați de-a lungul timpului pentru familia lor numeroasă, soții Sînă-Serea se mândresc până peste poate cu micuții lor, în prezent fiind rândul mezinei familiei, micuța Leah Maria, să fie în centrul atenției. Fetița a venit pe lume în luna august a acestui an, făcându-i și mai fericiți pe părinții ei, care deja se laudă cu „o armată” de copii.

Micuța și-a făcut apariția în viața celor doi și cu câteva emoții însă. Anca Serea a fost nevoită să nască prin cezariană de data aceasta, după 5 nașteri naturale, din cauza poziționării fetiței sale, însă nașterea a decurs perfect, iar micuța Leah este sănătoasă, și-a cunoscut frățiorii și crește pe zi ce trece.

Mai mult decât atât, aceasta a devenit și o mică vedetă pe rețelele de socializare, acolo unde Adi Sînă a publicat recent câteva poze adorabile cu micuța, în care se putea observa cu ochiul liber că tăticul este mai mult decât „topit” după minunea care le-a întregit familia. Într-o serie de imagini în care își ține fetița în brațe, Adi pare emoționat atunci când își privește în ochișori micuța, care este extrem de drăgălașă. 

adisina2.jpg

Adi Sînă și Anca Serea, alături de micuța lor, Leah
Foto: Instagram

Anca Serea și Adi Sînă vor să adopte un copil

Anca Serea (38 de ani) a născut de curând al șaselea copil și deja gândul ei este la următorul membru al familiei. Vedeta și soțul ei, solistul Adrian Sînă (42 de ani), au dezvăluit recent că au în plan să adopte un copil. „Visul nostru este să înfiem un copil. Am luat decizia acum mult timp. A fost un semn. Eu sunt ambasador la Salvați Copiii și, mai demult, am mers în vizită la spitalul Sf. Pantelimon, unde era o fetiță abandonată.

adisina4.jpg

Adi Sînă, „topit” după mezina familiei
Foto: Instagram

Eu eram însărcinată cu Moise și mi s-a părut devastator, nedrept. Mi s-a părut că nu pot face ceva pentru ea atunci și mi-am propus ca, în viitor, să înfiem un copil”, a spus Anca Serea la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Despre încă o sarcină, cea de-a șaptea, Anca a spus că este prea devreme ca să ia o decizie.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1