Anca Serea, de șase ori mămică, a dat vestea cea mare: «Vrem să înfiem un copil»

12-13-vedete-serea.jpg

Anca, alături de soţ şi de cei şase copii

Par meniți să crească și să aibă grijă de o “grădiniță” de copii. Anca Serea și Adrian Sînă au trei fetițe și trei băieței, însă nu vor să se oprească aici. Bruneta a anunțat, de curând, că ia în calcul și varianta adopției.

Anca Serea (38 de ani) a născut pe 6 august al șaselea copil, o fetiță pe care o va boteza Leah-Maria, și deja gândul ei este la următorul membru al familiei. Vedeta și soțul ei, solistul Adrian Sînă (42 de ani), vor să adopte un copil. “Visul nostru este să înfiem un copil. Am luat decizia acum mult timp. A fost un semn. Eu sunt ambasador la Salvați Copiii și, mai demult, am mers în vizită la spitalul Sf. Pantelimon, unde era o fetiță abandonată. Eu eram însărcinată cu Moise și mi s-a părut devastator, nedrept. Mi s-a părut că nu pot face ceva pentru ea atunci și mi-am propus ca, în viitor, să înfiem un copil”, a spus Anca Serea la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Despre încă o sarcină, cea de-a șaptea, Anca a spus că este prea devreme ca să ia o decizie.

anca-serea-familie.jpg

Anca Serea și Adi Sînă au o familie numeroasă
Foto: Instagram

Anca Serea, cinci nașteri naturale și o cezariană

Vedeta a trecut prin clipe grele la ultima naștere, fiind nevoită să facă cezariană după cinci nașteri naturale. Anca s-a menținut până acum într-o formă de invidiat, ţinând cont că are deja șase copii: David (18 ani) și Sara (12 ani), rod al căsătoriei cu regretatul Filip Poplingher, și Noah (7 ani), Ava (5 ani și opt luni), Moise (3 ani și jumătate) și micuța Leah, din căsnicia cu Adrian Sînă, fondatorul formației Akcent.

Citește și:

Incredibil! Anca Serea, nevoită să facă cezariană dupa 5 nașteri naturale! Iată motivul!

Anca Serea a povestit cum a decurs operația de cezariană: «Am aflat o veste șocantă. M-am speriat puțin»

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1