Adela Popescu, pe ultima sută de metri cu sarcina. Cum arată gravidă în 9 luni

adela.jpg

adela popescu gravida 9 luni
Adela Popescu se pregăteşte să nască al doilea copil
Foto: arhivă personală

Crăciunul de anul acesta va fi unul special pentru Adela Popescu. Vedeta tv se pregăteşte să aducă pe lume al doilea copil, fiind însărcinată în 9 luni. Cu doar câteva zile înainte de a pleca la maternitate, actriţa a povestit care sunt tabieturile ei de când aşteaptă să facă cunoştinţă cu bebe din burtică.

Adela Popescu (32 de ani) s-a retras de pe sticlă în urmă cu mai bine de o lună. Actriţa, care este şi prezentatoarea emisiunii "Vorbeşte lumea" de la Pro Tv, a intrat în concediu prenatal pentru a se relexa puţin înainte de venirea pe lume a băieţelului ei. Vedeta povestea că burtica, ce la a doua sarcină a prins repede rotunjimi, a cam împiedicat-o să mai facă tot ce îşi dorea, ba chiar a "încurcat-o" şi în relaţia pe care o are cu Alexandru, fiul ei cel mare în vârstă de doi ani. 

adela_popescu.jpg

adela popescu insarcinata 9 luni
Adela Popescu este gravidă în 9 luni
Foto: arhivă personală

"Dacă mă gândesc că fratele a avut la naștere 4200 grame mă apucă durerea de cap, mai ales că și de dată asta doresc să nasc natural. Sper totuși că «flăţiolul» să fie rezonabil și «echilibrat». (...) Până una altă a devenit complicat, spre imposibil, să îl mai iau în brațe (n.r. pe Alexandru), și cu greu reușesc să găsesc o alternativă mai bună ca «împreunarea noastră». Și nu mă refer la ținutul în brațe pentru conectare, ci la situațiile banale cum ar fi: pusul în scaunul de mășină, scosul din cadă, urcatul pe wc", spunea Adela Popescu în urmă cu o lună. 

Ce tabieturi are Adela Popescu înainte de a naşte

Viitoare mămică de doi băieţi, Adela Popescu aşteaptă cu nerăbdare momentul în care îşi va strânge la piept al doilea copil. Până atunci încă, vedeta profită de câteva zile până la termen ca să se relaxeze. Prezentatoarea a povestit cum îşi începe ziua pentru a fi în formă.

"Grija de sine nu înseamnă neapărat patru ore la coafor pe zi. Înseamnă lucruri mărunte, pe care uneori uităm să le luăm în considerare. Eu mi-am făcut câteva tabieturi în acest sens: respir – știu că facem asta involuntar, dar dimineață, îmi iau un minut să fiu conștientă de respirația mea; respir adânc, de 10 ori și simt cum mă liniștesc și îmi pot începe ziua bine; beau un pahar mare cu apă – cumva, e că un duş… pe interior; astfel mă asigur că sunt hidratată;

iau micul dejun fără să fiu distrasă de altceva: nu deschid televizorul, nu mă uit pe Instagram, nu fac decât să mănânc
de seriale nu mai zic nimic, că e de la sine înțeles", a notat prezentatoarea pe blogul personal

 

Citeşte şi:

Adela Popescu își face griji înainte de a naște: «Oare cum o sa ne descurcăm?»

Adela Popescu, prima petrecere pentru bebelușul din burtică. E pe ultima sută de metri cu sarcina

 

 

Loading...

Citește și

  • fiul adelei popescu in drum spre gradinita

    Adela Popescu s-a ținut de cuvânt și l-a dat la grădiniță pe fiul ei în vârstă de doi ani și trei luni. Alexandru s-a adaptat perfect în noul mediu încă din primele zile, fără să plângă după părinții lui. Împreună cu educatoarea puștiului, Adela a aplicat o metodă mai ciudată pentru a asigura o adaptare blândă la grădiniță.

  • radu valcan fumeaza

    Însărcinată în șase luni cu un băiețel, Adela Popescu face față cu brio provocărilor vieții de gravidă. Vedeta s-a întors de curând dintr-o vacanță de două săptămâni în insula grecească Skiathos, unde s-a relaxat alături de soțul ei, Radu Vâlcan, și de băiețelul lor, Alexandru. Un singur lucru pare să fi umbrit însă acest tablou idilic.