Adela Popescu, prima petrecere pentru bebelușul din burtică. E pe ultima sută de metri cu sarcina

adela_popescu_dana_rogoz_ioana_scarlatescu.jpg

adela popescu insarcinata adela popescu familie
Dana Rogoz și Ioana Scărlătescu i-au fost alături Adelei și la ultima emisiune "Vorbește lumea"
Foto: arhivă personală

Adela Popescu simte emoții din ce în ce mai puternice în ultimul timp, întrucât va deveni mămică pentru a doua oară în scurt timp. După ce în 2016, prezentatoarea de la "Vorbește lumea" i-a dat naștere lui Alexandru, familia sa și a lui Radu Vâlcan se va îmbogăți cu încă un membru, tot un băiețel.

Și pentru că și-a luat concediu de la emisiunea de la Pro Tv pentru a se pregăti de naștere, Adela a pus și de o petrecere, un baby shower mai aparte, de la care nu au lipsit Ioana Scărlătescu, verișoara sa, și ea prezentatoare tv, și Dana Rogoz, buna petrecere a Adelei. Acestea au pus de un chef mai altfel, liniștit, cu joculețe și mâncare bună, dar și cu multe povești și momente care vor fi prețuite pentru totdeauna. 

dana_rogoz_adela_popescu_baby_shower.jpg

dana rogoz adela popescu baby shower
Dana Rogoz nu a lipsit de la petrecerea Adelei
Foto: arhivă personală

 

Așa cum vedeta ne-a arătat pe rețelele sociale, ingredientul minune al întâlnirii lor a fost un fruct mai puțin cunoscut de români, litchi, venit pe filieră asiatică și care are un gust dulce atunci când ajunge la maturitate. După imaginile publicate de Adela, pare că atât ea, cât și invitate sale iubesc acest fruct. Fetele s-au distrat de minune, ba chiar s-au aventurat și în joculețe, unul dintre ele fiind acela în care fiecare își scrie previziunile cu privire la bebeluș.

baby_shower_litchi_adela_popescu.jpg

litchi adela popescu baby shower
Adela le-a servit pe invitate cu litchi, semn că în sarcină a poftit la acest fruct
Foto: arhivă personală

 

Adela Popescu a intrat în concediu de maternitate

Întrucât se află în ultimul trimestru de sarcină, Adela Popescu a hotărât că este cazul să intre în concediu de maternitate, lucru pe care l-a și făcut în urmă cu vreo trei săptămâni. Locul ei la Vorbește lumea, alături de Cove, a fost luat de Lora.

Deși este o graviduță activă, vedeta a mărturisit că are momente când îi este greu să mai stea în picioare. „O să mă împrietenesc cu canapeaua şi fotoliile. Îmi e greu să stau în picioare”, a explicat Adela.

Adela Popescu își dorește să nască natural

adela popescu baby shower

 

„Totul bine, „flatiolul” este în grafic, adică puțin peste. Mai exact, este puțin mai măricel pentru săptămânile în care se găsește. (..) De data asta doresc să nasc natural. Sper totuși că „flațiolul” să fie rezonabil și „echilibrat”. De o săptămâna mă simt „grea”, așa cum nu m-am simțit la prima sarcina. „Micuțul grăsuț” s-a poziționat cu capul pe vezica lu’ mami…așa că imaginați-vă ce senzații mă încearcă”, a scris Adela Popescu pe blogul personal, în urmă cu ceva vreme.

Loading...

Citește și

  • adela popescu e insarcinata in luna a opta

    Adela Popescu este însărcinată cu al doilea copil şi a intrat pe ultima sută de metri cu sarcina. Prezentatoarea de la "Vorbeşte lumea" a povestit că burtica ei a cam prin rotunjimi şi o împiedică să mai facă lucruri care până acum îi păreau banale. Soţia lui Radu Vâlcan abia mai poate să se joace cu micuţul Alexandru, băieţelul ei în vârstă de doi ani şi patru luni, şi nu prea mai paote să-l ridice în braţe.

  • adela popescu gravida

    Adela Popescu a intrat în ultimele săptămâni de sarcină, așa că a avut nevoie de tratament special la filmările pentru programul special de 1 Decembrie de la PRO Tv. Gazda show-ului ”Vorbește lumea” a făcut public un episod haios din culisele filmărilor, în care Andra a glumit pe seama sarcinii înaintate a Adelei: ”Am uitat să vă spun că și eu sunt gravidă”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1