Adela Popescu, în ultimul trimestru de sarcină:« A devenit complicat!»

adela_popescu-sarcina.jpg

adela popescu e insarcinata in luna a opta
Adela Popescu a intrat în luna a opta de sarcină
Foto: arhivă personală

Adela Popescu este însărcinată cu al doilea copil şi a intrat pe ultima sută de metri cu sarcina. Prezentatoarea de la "Vorbeşte lumea" a povestit că burtica ei a cam prin rotunjimi şi o împiedică să mai facă lucruri care până acum îi păreau banale. Soţia lui Radu Vâlcan abia mai poate să se joace cu micuţul Alexandru, băieţelul ei în vârstă de doi ani şi patru luni, şi nu prea mai paote să-l ridice în braţe.

Abia intrată în luna a opta de sarcină, Adela Popescu (32 de ani) apare încă pe micul ecran deşi burtica ei a început să-i cam dea de furcă . Prezentatoarea nu dă semne de oboseală pe sticlă, dar în realitate ea abia mai poate să facă lucruri acasă. Gazda de la "Vorbeşte lumea" a povestit pe blogul personal că bebeluşul ei se dezvoltă normal, lucru confirmat de analizele morfologice de trimestrul al treilea pe care vedeta abia le-a efectuat, dar are însă o mare temere. 

adela.jpg

adela popescu si cove în platoul vorbeste lumea
Adela Popescu şi Cove, gazdele "Vorbeşte lumea"
foto: captură video Pro Tv

"Dacă mă gândesc că fratele a avut la naștere 4200 grame mă apucă durerea de cap, mai ales că și de dată asta doresc să nasc natural. Sper totuși că «flăţiolul» să fie rezonabil și «echilibrat». (...) Până una altă a devenit complicat, spre imposibil, să îl mai iau în brațe, și cu greu reușesc să găsesc o alternativă mai bună că «împreunarea noastră». Și nu mă refer la ținutul în brațe pentru conectare, ci la situațiile banale cum ar fi: pusul în scaunul de mășină, scosul din cadă, urcatul pe wc", a povestit Adela Popescu pe blogul personal. 

 

Adela Popescu şi Radu Vâlcan formează un cuplu de 8 ani

Cei doi formează un cuplu de opt ani şi se pregătesc să devină părinţi pentru a doua oară, având deja un băieţel pe nume Alexandru. Adela a dezvăluit recent care este secretul relaţiei pe care o are cu moderatorul emisiunii Insula Iubirii. Ea a dezvăluit că spus că încearcă petreacă momente simple alături de Radu şi să îşi găsească timp pentru ei doi. "Dimineața, când poate Radu, mă aduce el la „Vorbește lumea' și nouă ne place și timpul acela petrecut împreună, considerăm că este bun pentru noi. Este important să povestim, să ne bem cafeaua împreună, să ne gândim ce mai avem de făcut. Dar lucrurile astea trebuiesc făcute. Seara, de exemplu eu că alăptez nu beau alcool, dar în același timp nu am renunțat la obiceiul de a sta pe terasă, el își pune un pahar de vin, de proseco, iar eu stau lângă el. Încercăm împreună să ne găsim timp pentru noi", spunea recent Adela.

Vedeta Pro Tv şi soţul ei Radu Vâlcan se pregătesc să îmbodobească bradul anul acesta în formulă de patru. Adela va naşte cel mai probabil la mijlocul lunii decembrie al doilea băieţel al cuplului. 

 

Citeşte şi:  

Adela Popescu face ravagii în bucătărie! Soţul ei a arătat dovada

Adela Popescu, cu burtica de graviduță prin Barcelona! Cum se răsfață vedeta

Loading...
 
 

Citește și

  • fiul adelei popescu in drum spre gradinita

    Adela Popescu s-a ținut de cuvânt și l-a dat la grădiniță pe fiul ei în vârstă de doi ani și trei luni. Alexandru s-a adaptat perfect în noul mediu încă din primele zile, fără să plângă după părinții lui. Împreună cu educatoarea puștiului, Adela a aplicat o metodă mai ciudată pentru a asigura o adaptare blândă la grădiniță.

  • radu valcan fumeaza

    Însărcinată în șase luni cu un băiețel, Adela Popescu face față cu brio provocărilor vieții de gravidă. Vedeta s-a întors de curând dintr-o vacanță de două săptămâni în insula grecească Skiathos, unde s-a relaxat alături de soțul ei, Radu Vâlcan, și de băiețelul lor, Alexandru. Un singur lucru pare să fi umbrit însă acest tablou idilic.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 490372302


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1