3 vedete, 3 nunți, 6 rochii. Totul despre pretențiile mireselor Adelina Pestrițu, Andreea Bălan și Catrinel Sandu

12_01-catrinel-sandu.jpg

Catrinel Sandu va avea pe 11 noiembrie o singură rochie de mireasă

Sezonul nunţilor şi al botezurilor e în plină desfăşurare. Trei vedete de la noi sunt deja în febra pregătirilor de nuntă şi se pregătesc cu nerăbdare să îmbrace rochia în care vor păşi la altar. Andreea Bălan, Adelina Pestriţu şi Catrinel Sandu vor fi miresele anului 2019. Click! vă prezintă toate detaliile despre cele trei nunţi.

Unul dintre cele mai importante momente din viaţa unei femeie este acela când îmbracă rochia de mireasă. Iată că vedetele noastre vor să facă din acest eveniment o adevărată sărbătoare, astfel că unele dintre ele nu se rezumă să poarte în ziua nunţii o rochie, ci două! E şi cazul Adelinei Pestriţu (32 de ani) care se pregăteşte să păşească la altar alături de Virgil Şteblea după o relaţie de doi ani din care a rezultat „comoara” lor, Zenaida Maria (11 luni). Pe 20 iulie, adică sâmbătă, bruneta se cunună religios şi va avea o petrecere cu peste 300 de invitaţi.

12_02-adelina-pestritu.jpg

Adelina Pestriţu va îmbrăca mâine 2 rochii de mireasă, care vin direct de la Barcelona

 

A comandat deja la un brand internaţional de lux cu reprezentanţă în România cele două modele de rochii de mireasă: una „mai decentă” pentru ceremonia de la biserică şi alta „mai îndrăzneaţă” pentru petrecerea de la Aristocrat Events Hall. Rochiile pentru nuntă, lucrate manual, vor veni direct de la Barcelona. Celebrul fotomodel Irina Shayk a îmbrăcat aceste modele de rochii de mireasă la o prezentare de modă.

12_03-andreea-balan.jpg

Andreea Bălan va purta pe 15 septembrie 3 rochii de mireasă

 

A doua mireasă este Andreea Bălan (35 de ani) care se mărită cu actorul George Burcea (31 de ani) după patru ani de relaţie. Au două fetiţe împreună, iar pe cea mai mică, Clara Maria (5 luni), o va boteza chiar în ziua nunţii, pe 15 septembrie. Cântăreaţa va purta trei rochii de mireasă.


„Mi-am dorit ca Otilia Brăiloiu să îmi realizeze rochiile de mireasă pentru că ea creează adevărate poveşti prin designul ei. Iar eu mă regăsesc în stilul ei”, ne-a spus artista care va petrece după cununia religioasă la Le Chateau din Bucureşti.

 

Şi Catrinel Sandu se pregăteşte de acest magic moment care va avea loc pe 11 noiembrie în SUA. Pentru că mai stă în România doar nouă zile, celebra blondină s-a grăbit să rezolve o parte din probleme, dar cel mai important, să îşi ia rochia de mireasă de aici. „Am ţinut să îmi iau rochia din România, aşa că am vorbit cu prietena mea, Roxana, şi am fost la «Wedding Atelier», unde am probat mai multe modele. Ea se va ocupa şi de rochiţele fetiţelor mele, care vor fi spectaculoase”, ne-a spus vedeta. Pe 11 noiembrie, Catrinel Sandu va ajunge la altar cu bărbatul care a reuşit să o facă să râdă după divorţul de Gabi Trifu. Medicul stomatolog Steve Schroeter o tratează ca pe o prinţesă şi a convins-o să facă acest pas important. Nunta va fi una restrânsă la care vor participa familiile celor doi şi cei mai apropiaţi prieteni ai cuplului.

Catrinel Sandu îi îndeplineşte dorinţa tatălui stins recent

12_catrinel-parinti.jpg

Vedeta şi părinţii ei, Nicu şi Mia Sandu, cu un an înainte de tragedie

 

Chiar dacă se spune că nu e bine să îmbraci rochia de mireasă în anul când îţi moare un părinte, Catrinel Sandu nu crede în superstiţii. Pe 30 iunie, vedeta trecea prin clipe cumplite. Ea şi-a pierdut tatăl de 71 de ani în urma unui atac cerebral suferit în martie. De pe patul de spital, Nicu Sandu i-a spus că va pleca într-o lume mai bună şi că o roagă să fie fericită. Catrinel Sandu i-a ascultat ultimul sfat, aşa că nu va amâna nunta cu Steve Schroeter, programată încă de anul trecut pe 11 noiembrie, în SUA.

Loading...

Citește și

  • La o săptămâna de când tatăl ei s-a stins în urma unui accident vascular cerebral, Catrinel Sandu (43 de ani) a luat o hotărâre importantă. Întrucât se teme să-şi mai lase mama de 70 de ani singură, Catrinel a stabilit ca Mia Sandu să locuiască jumătate de an cu ea în SUA, iar proprietatea din centrul Capitalei să o vândă.

  • andreea balan rochie de mireasa

    Cu două luni înainte de nuntă, Andreea Bălan probează diferite modele de rochii de mireasă. Alegerile cântăreţei sunt greu de făcut când are la dispoziţie atâtea variante, dar din toate, artista îşi doreşte o creaţie personalizată, pe a cărei trenă designerul să-i scrie povestea de dragoste cu actorul George Burcea.

  • Adelina Pestrițu a fost surprinsă plăcut de prietenele cele mai apropiate care i-au organizat o petrecere a burlăcițelor despre care Adelina nu a știut niciun amănunt. Vedeta care urmează să se căsătorească pe 20 iulie cu Virgil Șteblea s-a bucurat extrem de mult atunci când și-a văzut prietenele cele mai apropiate că s-au gândit să surprindă chiar cu o săptămână înainte de marele eveniment.

  • adelina pestritu cununie

    Adelina Pestriţu numără zilele din calendar până la nuntă, dar pune la punct şi ultimele detalii în cele două săptămâni care i-au mai rămas până la marele eveniment. Săptămâna aceasta, bruneta s-a cunat civil, eveniment pe care l-a vrut discret şi la care a avut alături doar naşii, în calitate de martori. La nunta in 20 iulie, Adelina şi Virgil Şteblea şi-au invitat toţi pretenii, familiile şi apropiaţii. Mireasa va avea nu mai puţin de 6 domnişoare de onoare, iar Click! vă face cunoştinţă cu ele.