Ce mult a slăbit Adelina Pestriţu înainte de nuntă! Stresul şi-a pus amprenta asupra siluetei

adelina_rochie_mireasa.jpg

adelina pestritu rochii de mireasa
Adelina Pestriţu a ajuns la 49 de kg înainte de nuntă
Foto: arhivă personală

O săptămâna a mai rămas până la nunta Adelinei Pestriţu cu Virgil Şteblea, timp în care bruneta face ultimele proble ale celor două rochii de mireasă pe care le va îmbrăca în ziua cea mare. La acest capitol al vestimentaţiei, bruneta are se pare ceva probleme cu măsurile, care nu se mai potrivesc. Din cauza stresului, vedeta a slăbit câteva kilograme şi deşi îşi dorea să aibă o siluetă trasă prin inel, acum a dat jos mai mult decât şi-ar fi dorit.

Adelina Pestriţu (32 de ani) a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru nunta de sâmbăta viitoare (20 iulie) pentru care pune la punct ultimele detalii. Ţinutele sunt însă acum marea problemă. Bruneta a comandat cele două modele de rochii de mireasă, una pentru ceremonia de la biserică, şi alta, pentru petrecere, de la un celebrul brand de modă din străinătate.

Adelina Pestriţu, ultimele probe pentru ţinutele de nuntă

Rochiile sunt lucrate manual şi trebuie să vină tocmai de la Barcelona. O altă problemă este noua siluetă a viitoparei mirese, care a suferit ceva modificări. 

adelina_pestritu.jpg

adelina pestritu
Adelina Pestriţu a slăbit fără voia ei
Foto: arhivă personală

"Stresul şi agitaţia dinantea nunţii m-au făcut să slăbesc până la 49 de kg şi uite aşa am ajuns de la 53 kg sub limita impusă. Câteva prăjituri delicioase s-ar putea să mă ajute pe ultima sută de metri, ca până la urmă rochiile să-mi vină perfect", a notat Adelina Pestriţu pe facebook în timp ce savura dulciurile. 

Nici costumul lui Borgil Şteblea nu a ajuns în România. "Costumul ginerelui se află în India acum. Se aplică broderia, apoi se trimite în showroom-ul din România, la Cătălin Botezatu. Se face un ultim retuş, după care se predă ginerelui". Micuţa Zenaida are şi ea rochiţe din America şi pantofiori din Marea Britanie. Va fi o mireasă în miniatură.

Adelina Pestrițu, nuntă cu 300 de invitați

Adelina Pestriţu are emoţii mari pentru marele eveniment din 20 iulie. Cei aproximativ 300 de nuntaşi se vor delecta cu un meniu din care nu vor lipsi tradiţionalele sărmăluţe, dar şi somonul şi sau rafinatul foie gras. Adelina a fost la degustări zilele trecute şi speră ca invitaţii să fie satisfăcuţi pe deplin. "Am fost la degustare. Avem salată de fructe de mare, foie gras cu dulceaţă de visine, somon, dorada, vită, chiar şi sărmăluţe, pentru că am vrut să păstrăm şi o latură tradiţională", a povestit Adelina Pestriţu. 

 

Citeşte şi:

 

Adelina Pestrițu va fi mireasă cu breton?

Adelina Pestriţu şi-a asortat adidaşii de 800 de euro cu hanoracul de 300 de lei

 

Loading...

Citește și

  • Emoţiile Adelinei Pestriţu cresc pe măsură ce se apropie data de 20 iulie, atunci când fosta prezentatoare tv se căsătoreşte religios cu Virgil Şteblea, tatăl fetiţei ei. Bruneta este în focul pregătirilor şi s-a gândit în amănunt la tot, ajutată de o armată de specialişti. Şi-a comandat de la Barcelona cele două rochii, iar Zenaidei Maria i-a achiziţionat ţinuta pentru această zi specială din America.

  • adelina pestritu cununie

    Adelina Pestriţu s-a măritat cu Virgil Şteblea ceva mai devreme decât ne-a anunţat. Frumoasa brunetă s-a cununat civil miercuri (3 iulie) la Primăria Sectorului 1, ceremonia religioasă urmând să aibă loc la 20 iulie. Fosta prezentatoare tv s-a prezentat în faţa ofiţerului Stării Civile într-o rochie galbenă cu un decolteu ameţitor. Partenerul ei a optat pentru o ţinută casual cu jeanşi, cămaşă albă şi pantofi sport.