A murit tatăl lui Catrinel Sandu. Se afla în spital de mai bine de trei luni EXCLUSIV

catrinel.jpg

catrinel sandu tata
Nicu Sandu, tatăl lui Catrinel Sandu, a murit la spital duminică seara
foto: arhivă personală

Catrinel Sandu este în doliu. Tatăl ei, afalt pe patul de spital de trei luni, a murit duminică seară, în jurul orelor 22.20. Bărbatul fusese operat la Spitalul Colentina după un atac vascular cerebral, dar starea lui s-a agravat. În urmă cu două săptămâni, vedeta a venit de urgenţă din America pentru a-şi vedea părintele. Atunci medicii i-au spus să se aştepte la ce e mai rău.

Pronosticul sumbru al medicilor s-a adeverit în cazul părintelui lui Catrinel Sandu. Bărbatul a pierdut lupta pentru viaţă, fiica lui şi întreaga familie fiind acum devastate de durere. Nicu Sandu era internat la Spitalul Colentina, unde de altfel a şi fost operat după un atac vasculat cerebral, dar starea lui de sănătate se agravase în ultimul timp.  

"Domnul Nicolae Sandu, în vârstă de 71 de ani, s-a prezentat la noi, la Spitalul Clinic Colentina, în data de 20 martie, cu semne evidente de accident vascular cerebral, având hemiplegie stângă și globii oculari deviați spre dreapta. Diagnosticul definitiv, stabilit în urma investigațiilor amanunțite, a fost de hematom intracerebral spontan fronto-temporo-insular drept, survenit în contextul unui puseu hipertensiv, cu sindrom de hipertensiune intracraniană. Pacientul a fost internat imediat în Secția de Terapie Intensivă. Starea sa la acel moment era una delicată, mai ales din cauza antecedentelor sale medicale - by-pass aortocoronarian, antiagregat, diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, sindrom anxios. Condiția domnului Sandu a impus o intervenție chirurgicală de urgență. Imediat după operație, domnul Sandu a fost cooperant și a reușit să execute ordine simple, dar și-a menținut un deficit motor și o stare de somnolență. Imobilizarea la pat a condus la apariția unor complicații de natură pulmonară și urinară", declara dr. Bogdan Furtună, director medical la Spitalul Colentina.   

12_2-col-parinti-catrinel.png

catrinel sandu
Tatăl lui Catrinel Sandu, pe vremea când se bucura de vizitele în SUA
foto: arhiva personala

Toate aceste detalii erau cunoscute de fiica sa, care a păstrat permanent legătura cu medicii. 

"Am vrut să vin când i s-a întâmplat nenororcirea, însă mama a spus să mai aștept puțin, pentru că nu sunt grave lucrurile. Am discutat și cu medicii, în frunte cu directorul medical al Spitalului Clinic Colentina, Dr. Bogdan Furtună, și m-au asigurat că mă vor anunța imediat ce lucrurile o iau pe alt făgaș. Totul a fost în parametri normali, iar săptămâna trecută, după ce am luat vacanță de la școala unde predau, am sosit în România. În prima zi când l-am văzut, tata a fost așa și așa, iar a doua zi avea parcă mai multă forță, a deschis ochii, am apucat să vorbim și să-i povestesc o groază de lucruri, mi-a demonstrat că e puternic, îi spuneam «hai, că trebuie să ajungem la nuntă», pentru că el și-a dorit foarte mult lucrul ăsta. Ne-am susținut reciproc unul pe celălat, însă m-a pus atunci să îi promit că o să fiu tare și puternică, orice s-ar întâmpla. A avut un fel de a mă pregăti...”,  declara Catrinel Sandu pentru Click!.

De două săptămâni, Nicu Sandu era în stare gravă

Tatăl lui Catrinel Sandu, Nicu, a fost operat de urgență în luna martie a acestui an, dar la mijlocul lunii iunie părintele vedetei nu dădea semne că îşi revine. „Din păcate, starea de sănătate a tatălui meu s-a schimbat în rău. Medicii l-au reintubat. Vorbesc cu el, dar nu mai are nici o reacție. Echipa aceasta minunată de medici face tot ce se poate omenește, chiar trag de el, nimeni nu a renunțat. Au încercat să mă protejeze, dar ieri mi-au spus realitatea. Sunt șanse 1 la sută! Asta am apreciat la medici, că se țin de această mică șansă, deși nu știu dacă alții ar fi procedat la fel. Sunt altfel oamenii de la Colentina. Și nu se comportă doar cu mine așa, ci cu toți pacienții. Sperăm la o minune, speranța moare ultima”, povestea Catrinel Sandu îndurerată. Din păcate, vedeta este acum în doliu, după ce seara trecută părintele ei s-a stins din viaţă. 

 

Citeşte şi: 

 

EXCLUSIV! Cum a aflat Catrinel că e înșelată: «Sunt iubita soțului tău de doi ani»

Catrinel Sandu a venit de urgență în țară. Ne-a spus adevărul despre starea de sănătate a tatălui ei

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Accidentul vascular cerebral apare atunci când un vas sangvin care furnizează sânge într-o anumită zonă a creierului se înfundă sau se sparge. Acest lucru duce la afectarea celulelor nervoase din zona respectivă şi afectează grav sănătatea bolnavului. Află mai multe din noul număr al revistei „Click! pentru femei”!

  • Fericire mare în familia lui Catrinel Sandu. Vedeta se pregătește de Sărbători cu toţi membrii familiei reuniţi în formulă completă, în noua casă din Sarasota. Părinții lui Catrinel și viitorul lor ginere, Steve, s-au ocupat de brăduț, iar copiii abia îl așteaptă pe Moș Crăciun.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1