Catrinel Sandu a probat rochia de mireasă! E în doliu, dar nu amână nunta

catrinel-sandu-steve-schroeter.jpg

Catrinel Sandu și logodnicul ei, Steve Scroeter, pe plaja din SUA, îmbrățișați și fericiți
Catrinel Sandu și iubitul ei, Steve Schroeter
Foto: arhiva personală

La finalul acestei luni, Catrinel Sandu pleacă din țară, urmând să revină anul viitor în vacanța de vară. Pentru că mai are puțin timp la dispozție, Catrinel Sandu s-a ocupat de cele mai importante activități. Rochia de mireasă era prioritară, așa că vedeta a fost la probe. Ea nu va amâna nunta cu Steve, chiar dacă e în doliu.

Pe 30 iunie trecea prin clipe crunte. Catrinel Sandu și-a pierdut tatăl în vârstă de 71 de ani în urma unui atac cerebral suferit în martie. De pe patul de spital, părintele i-a spus că va pleca într-o lume mai bună, însă o roagă să fie fericită.

Catrinel Sandu ascultă ultimul sfat al tatălui ei

Același lucru i l-a spus și tatăl ei, iar blondina iată că i-a ascultat sfatul și nu va amâna nunta cu partenerul ei, Steve Schroeter, programată inițial pe data de 11 noiembrie, în America. Pentru că mai are la dispoziție doar  nouă zile în România, celebra blondină s-a grăbit să rezolve o parte din probleme, dar cel mai important, să își ia rochia de mireasă.

Catrinel Sandu va face o nuntă restrânsă

„Am ținut să îmi iau rochia din România, așa că am vorbit cu prietena mea, Roxana, și am fost la «Wedding Atelier», unde am probat mai multe ținute. Ea se va ocupa și de rochițele fetițelor, o să fie spectaculoase”, ne-a spus Catrinel Sandu. Pe data de 11 noiembrie, Catrinel Sandu va ajunge la altar cu bărbatul care a reușit să o facă să râdă după divorțul de Gabi Trifu. Medicul stomatolog Steve Schroeter o tratează ca pe o prințesă și a convins-o să facă acest pas important. Nunta lui Catrinel Sandu va fi una resrânsă la care vor participa familiile celor doi și ce mai importanți prieteni ai cuplului.

catrinel-sandu-steve-schroeter.jpg

Catrinel Sandu și logodnicul ei, Steve Scroeter, în casa din SUA, lângă șemineu
Foto: arhiva personală

Citește și:

Ce decizie a luat Catrinel Sandu după moartea tatălui. Totul pentru binele mamei

Tatăl lui Catrinel Sandu a fost incinerat. Ce i-a spus fiicei înainte să moară

Loading...

Citește și

  • catrinel sandu tata

    Catrinel Sandu este în doliu. Tatăl ei, afalt pe patul de spital de trei luni, a murit duminică seară, în jurul orelor 22.20. Bărbatul fusese operat la Spitalul Colentina după un atac vascular cerebral, dar starea lui s-a agravat. În urmă cu două săptămâni, vedeta a venit de urgenţă din America pentru a-şi vedea părintele. Atunci medicii i-au spus să se aştepte la ce e mai rău.

  • America sau Tărâmul Făgăduinţei este o vorbă în care crede şi Catrinel Sandu. După divorţul de Gabi Trifu, care s-a lăsat cu lacrimi şi suferinţă, a apărut imediat soarele pe strada ei. Curtată de un medic stomatolog chipeş din SUA, acum cei doi se pregătesc de nuntă. Evenimentul va avea loc în America, pe data de 11.11, un număr cu semnificaţie pentru ei.