Andreea Bălan va avea trei rochii de mireasă la nunta din toamnă cu George Burcea

andreea_rochie.jpg

andreea balan rochie de mireasa
Andreea Bălan va avea mai multe rochii de mireasă la nunta din 15 septembrie
foto: captură video

Cu două luni înainte de nuntă, Andreea Bălan probează diferite modele de rochii de mireasă. Alegerile cântăreţei sunt greu de făcut când are la dispoziţie atâtea variante, dar din toate, artista îşi doreşte o creaţie personalizată, pe a cărei trenă designerul să-i scrie povestea de dragoste cu actorul George Burcea.

Andreea Bălan (34 de ani) a făcut zielle trecute o vizită la atelierul unui designer care îi va face toate cele trei rochii de mireasă. Creaţiile vor fi realizate pe comandă şi vor avea inserate elemente unice cum ar fi broderii cu mesaje personale ale cuplului sau aplicații din dantelă sau cristale care reflectă atât personalitatea cântăreței, cât și stilul designerului, romantic, elegant și nou. 

“Mi-am dorit ca Otilia Brăiloiu să-mi realizeze rochille de mireasă, pentru că ea nu crează doar rochii de mireasă, ci crează povești prin designul ei. Iar eu mă regăsesc în stilul Otiliei pentru că noi nu facem doar lucruri simple sau produse, oferim povești și emoții, vrem să oferim oamenilor căldură și emoție, iar lucrul asta m-a atras la Otilia și de aceea am apelat la ea și am rugat-o să îmi facă trei rochii de mireasă.

andreea_balan_mireasa.jpg

andreea balan rochii de mireasa
Acestea sunt modelele, probate de Andreea Bălan la atelier
foto: captură video

Fiecare rochie va fi o poveste ce se va încadra în conceptul nunții noastre: «Nuntă și Botez în Paradis» care este inspirat din titlul show-ului meu Paradis, lansat recent. Îmi doresc ca piesele vestimentare să fie decoltate, cu volum şi fluturaşi şi sunt sigură că aceste elemente le voi regăsi”, a povestit Andreea Balan.

Cum vor arăta rochiile Andreei Bălan 

Toate cele trei rochii vor fi realizate manual folosind materiale de cea mai bună calitate, folosite și la marile case de modă internaționale. Materiale precum mătase, valuri din tulle, cristale sau dantele foarte fine vor fi folosite pentru a crea rochia de poveste pentru nuntă din septembrie.
 “Sunt încântată că Andreea m-a ales să îi fac rochiile de mireasă. Mă bucură mult faptul că împreună vom putea crea o poveste frumoasă încadrată într-un concept de nuntă unic. Andreea face lucrurile cu multă dragoste, pasiune și dedicare și reușește să spună povești prin muzica ei așa cum și eu aduc prin designul rochiilor și simt că este o potrivire frumoasă”, a mărturisit şi Otilia Brãiloiu. 
Rochiile de mireasă ale designerului se vând în peste 30 de magazine din New York, Milano, Londra, Japonia, China, Coreea de Sud, Norvegia, Italia şi Moscova. 

Andreea Bălan şi George Burcea, cununie pe o plajă din California

Andreea Bălan s-a cununat cu George Burcea în primăvara lui 2017. Cei doi au avut o ceremonie discretă, la apus, pe o plajă din California, aşa cum visau de când au devenit un cuplu. Andreea şi George au spus un "da" hotărât doar în prezenţa naşilor şi a preotului român care le-a unit destinele. 

Cântăreaţa şi actorul formează un cuplu încă din 2015, relaţia dintre cei doi fiind una foarte serioasă.

andreea_america.jpg

andreea balan cununie america
Andreea Bălan a făcut deja cununia cu George Burcea în America, în primăvara lui 2017
Foto: arhivă personală

Cei doi au devenit părinţii celei de-a doua fetiţe, Clara, în urmă cu patru luni, moment în care cuplul a trecut printr+o cumpănă grea. Atunci, artista a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană provocat de o embolie amniotică, afecţiune rar întâlnită, din care şi-a revenit cu greu. 

 

Citeşte şi:

 

Ce mireasă frumoasă a fost Andreea Bălan! Artista s-a căsătorit pe o plajă din California

Andreea Bălan s-a măritat în America! Cântăreaţa a făcut ceremonia pe plajă

 

 

 

Loading...

Citește și

  • A sosit momentul cel mare pentru Andreea Bălan şi iubitul ei, actorul George Burcea. Cei doi au plecat să se căsătorească în America, lângă Los Angeles, departe de ţara natală şi de familiile lor. Mireasa i-a făcut pe plac partenerului ei, care visa încă din adolescenţă să se însoare pe celebra plajă Sunset Beach.

  • Desi, sau tocmai pentru că, debutul anului 2019 au fost unul cu foarte mari provcări pentru Andreea Bălan, artista confruntându-se cu un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană pe care a efectuat-o la nașterea Mariei Clara, cel de-al doi-lea copil al său, anul 2019 se arată a fi unul fulminant pentru celebra artistă. Nuntă, botezul Mariei Clara, noi produse de entertainment și reluarea proiectului muzical Andre, sunt doar câteva din ambițiile artistei pentru 2019.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1